2019-11-06 22:33:16
Φωτογραφία για Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου στα σχολεία
Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις στα σχολεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.

Ειδικότερα: Στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά η εγκύκλιος ορίζει ότι:Σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης γίνονται εκδηλώσεις, για την επέτειο του Πολυτεχνείου, τον αντιδικτατορικό αγώνα και την Εθνική Αντίσταση.

Οι μαθητές που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του σχολείου και αποχωρούν με τους άλλους μαθητές.Η χρονική διάρκεια και το περιεχόμενο του εορτασμού των εκδηλώσεων καθορίζονται με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων.Με ευθύνη του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων ειδοποιούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες για την ώρα αποχώρησης των μαθητών από το σχολείο 2 μέρες πριν.

Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση :Για τις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι εορταστικές επετειακές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται που ορίζουν "κατά την της επετείου της 17ης Νοεμβρίου πραγματοποιούνται στα Γυμνάσια, στα Γενικά Λύκεια, στα Επαγγελματικά Λύκεια, στα Γυμνάσια ΕΑΕ, στα Λύκεια ΕΑΕ, στα Ενιαία Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια-Λύκεια και στα Ε.Ε.Ε.ΕΚ. εορταστικές επετειακές εκδηλώσεις και δρώμενα στον χώρο εκδηλώσεων των σχολείων ή σε άλλο κατάλληλο χώρο με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ