2019-11-06 22:46:35
Φωτογραφία για Πως να εμποδίσετε τους κλέφτες να κλείσουν το iPhone σας
Ένα από τα απαράδεκτα χαρακτηριστικά που δεν λέει να το διορθώσει η Apple στα iphone και στο λειτουργικό του ios είναι ότι μπορεί οποιοσδήποτε να απενεργοποιήσει τη συσκευή κάτι που στα Android δεν γίνετε γιατί μας ζητά τον κωδικό η το δαχτυλικό αποτύπωμα η τέλος πάντων την πιστοποίηση ότι είναι ο κάτοχος για να γίνει.  

Έτσι στο ios οποιοσδήποτε που κατάφερε να κλέψει τη συσκευή μας μπορεί να την απενεργοποιήσει ανενόχλητος για να αποφύγει τα διαφορα αντικλεπτικά εντοπισμού όπως το Find My iPhone και άλλα. 

Η κοινότητα του jailbreak όμως έχει απάντηση και για αυτό το πρόβλημα του ios και να δείτε μια μέρα που θα τις κλέψει η Apple όπως συνήθως.

Υπάρχουν πολυάριθμα tweak που μπορούν να προστατεύσουν το iPhone σας από ανεπιθύμητα shutdowns. Πολλά από αυτά τα mods έχουν εγκαταλειφθεί από τους δημιουργούς τους, αλλά έχουμε βρει δύο πλήρως λειτουργικά που θα ασχοληθούμε παρακάτω.


Επιλογή 1: PowerGuard

Διατίθεται στο repo.pacix.com και το PowerGuard του PeterDev είναι ένα απλό tweak για να προστατεύσει το iPhone σας από μη εξουσιοδοτημένους τερματισμούς. Το mod μπορεί να προστατεύσει το μενού τροφοδοσίας του iPhone σας (γραμμή "Slide to power off") με το Touch ID, FaceID ή έναν κωδικό PIN ή και τον κωδικό πρόσβασης.

Μόλις εγκατασταθεί, ενεργοποιήστε το tweak μέσα στο μενού "PowerGuard" και μέσα από τις Ρυθμίσεις. Μετά από αυτό, επιλέξτε τις επιλογές σας και στη συνέχεια το tweak ξεκινά αυτόματα, χωρίς να απαιτείται respring. Δυστυχώς.

Επιλογή 2: PickPocket 3

Το PickPocket 3 είναι ένα άλλο δωρεάν tweak που κάνει εξαιρετική δουλειά για να υπερασπιστεί το iPhone σας από μη εξουσιοδοτημένες διακοπές λειτουργίας και πολλά άλλα. Πέρα από την τυπική απαίτηση του TouchID / FaceID και του κωδικού πρόσβασης για την ενεργοποίηση ενός τερματισμού λειτουργίας, η έξυπνη βελτιστοποίηση του ziph0n συνοδεύεται από άλλες λειτουργίες για την περαιτέρω ενίσχυση της ασφάλειας.

Αυτές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα απενεργοποίησης της πρόσβασης στη λειτουργία αεροπλάνου στο Κέντρο Ελέγχου και τον ορισμό ενός ψεύτικου τερματισμού λειτουργίας για την αποτροπή ενδεχόμενων κλοπών. Αν και δεν μπορεί να αποτρέψει τις σκληρές επανεκκινήσεις εντελώς, διαθέτει μια επιλογή "Fake Hard Reset" που προσομοιώνει τη δράση για να μειώσει τις πιθανότητες επαναφοράς της συσκευής σας.

Το Pickpocket 3 μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ώστε να εκπέμπει έναν συναγερμό ή μια προσαρμοσμένη ομιλία, να μιλάει κρυφά για τον ένοχο και να σας ειδοποιεί μέσω SMS και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν επιχειρείται οποιαδήποτε από τις παραπάνω ενέργειες, εκτός από την ανεπιθύμητη κατάργηση της κάρτας SIM, τον λάθος κωδικό πρόσβασης ή τον κωδικό PIN απόπειρες και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη να εμφανίσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην οθόνη κλειδώματος για να μπορείτε να επικοινωνήσετε σε περίπτωση που το χαμένο σας iPhone βρίσκεται από έναν "καλό Σαμαρείτη".

Το tweak είναι εντελώς δωρεάν, οπότε αν θέλετε να δοκιμάσετε το PickPocket 3, φροντίστε να προσθέσετε το repo.ziph0n.com στη σελίδα "Πηγές" μέσα στο Cydia ή το Sileo.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ