2019-11-07 10:56:44
Φωτογραφία για ''Τα περίεργα των ημερών...Παρών Παναγιωτόπουλος - Κουμουτσάκος απών ο Στεφανής... Λέτε να γίνει καμιά τράμπα;''
Του Ηλία Προύφα

Δίπλα δίπλα βρίσκονται αυτή την ώρα στη ΣΣΕ, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Συμμετέχοντας στις εργασίες του σημαντικού 3ου συνεδρίου χερσαίων δυνάμεων που διοργανώνει το ΓΕΣ, οι δύο υπουργοί βρίσκονται στην Βάρη, όπου κήρυξαν την έναρξη του συνεδρίου.

Αν και οι υποχρεώσεις κυρίως του ΥΕΘΑ, για σήμερα είναι αυξημένες, τόσο στη Βουλή καθώς και στο Πεντάγωνο, όπου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση εξωτερικών και άμυνας της Βουλής, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, βρήκε το χρόνο και μετέβη στο συνέδριο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, το οποίο στήριξε με τον Α/ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γ. Καμπά, από την πρώτη στιγμή.

Το γεγονός της μετάβασης του Υπουργού Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου καθώς και του Αν. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιώργου Κουμουτσάκου, προκάλεσε κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος στο συνέδριο, τα θετικά σχόλια παρευρισκομένων στελεχών, οι οποίοι ωστόσο εξέφρασαν την απορία τους, για τη μη προσέλευση του ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος διετέλεσε Αρχηγός ΓΕΣ.

''Τα προϊστάμενοι του Στεφανή, σε Άμυνα και Μεταναστευτική Πολιτική, είναι εδώ'' σχολίαζε στέλεχος σε πηγαδάκι, όπως έπιασε το αυτί μας, συνεχίζοντας λέγοντας με νόημα, ''λέτε να έχουμε καμιά τράμπα;'' Τα περίεργα των ημερών...
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ