2019-11-07 19:19:16
Φωτογραφία για Μιά υπέροχη εκδήλωση- απο τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΝΤΟΒΑ - με θέμα: Θετικές και αρνητικές συνέπειες των social media στην Αθήνα - ΦΩΤΟ
       

 

          Σε μια κατάμεστη αίθουσα, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Φίλιππου Ντόβα, με καταγωγή απο τη Βόνιτσα, βετεράνου διεθνή διαιτητή και υπεύθυνου Δημοσίων σχέσεων της Γυναικείας Ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. ΑΘΗΝΑ, η ενημερωτική εκδήλωση "Θετικές και αρνητικές συνέπειες των social media", χθες Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 στο ΔΟΥΡΟΥΤΕΙΟ Πνευματικό Κέντρο, Θερμοπυλών 11-13 και Πειραιώς, Αθήνα - Κεραμεικός. 

Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι:

-Θάνος Πλεύρης,  βουλευτής ΝΔ,

-Γεώργιος Δημόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Κεντρικός Τομέας Αθηνών Περιφέρεια Αττικής,

-Νίκη Αραμπατζή, δικηγόρος και δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη, πρόεδρος του "Αθήνα 9,84"

-και ο διοργανωτής της εκδήλωσης Φίλιππος Ντόβας, ο οποίος τόνισε γιατί πήρε την πρωτοβουλία για την εκδήλωση, ότι θα στέκεται αρωγός σε κάθε δράση που αποσκοπεί στην κοινωνική ευημέρια του συνόλου και κυρίως των παιδιών και κατέληξε ότι τα social media εκτός από τα πολλά θετικά τους στην άμεση διάχυση της πληροφορίας και την γρήγορη επικοινωνία έχουν και αρκετές αρνητικές συνέπειες στην ανθρώπινη ψυχολογία.
.            Αμέσως μετά ξεκίνησε μιά εξαιρετικά εμπεριστατωμένη εκδήλωση, με συντονίστρια την Αγγελική Διαβατοπούλου, δημοσιογράφο, και οι ομιλητές που ήταν γνώστες του θέματος,  κράτησαν με κομμένη την ανάσα το ακροατήριο, αναπτύσσοντας τις δυνατότητες αλλά και τους μεγάλους κινδύνους που προέρχονται από τη χρήση των των social media.

Οι εισηγητές οι οποίοι καθήλωσαν όλους όσους βρέθηκαν στο πολιτιστικό κέντρο, ηταν οι: 

-Μαρία Τζάνη, καθηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  (Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης),

-Ανδρέας Αθηναίος, ακαδημαϊκός καθηγητής, καθηγητὴς Πανεπιστημίου των Η.Π.Α, π. Νομάρχης Ρεθύμνου και πρόεδρος του Ιδρύματος Ελληνισμού,

-Λίλλιαν (Ευαγγελία) Μαρκάκη, Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπεύτρια, Μέλος Δ.Σ. Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας,

-Αναστάσιος Παπαθανασίου- Δημήτρης Μαρινάκης: Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 

-Θεοδώρα (Δώρα) Παπαδάκη – Δικηγόρος, Ειδικός Επιστήμονας – Νομικός του «Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης», 

-Σωτήρης Δαλιάνης, καθηγητής πληροφορικής ΕΜΠ, Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών – Μηχανικών Υπολογιστών, Τομέας Επικοινωνιών Ηλεκτρονικής και Συστημάτων Πληροφορικής, Ερευνητική Ομάδα Ψηφιακής Ακουστικής και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, και 

-Nίκος Βασιλάκος Γλωσσολόγος, Δημοσιογράφος και Πρόεδρος στην Ένωση Ελλήνων Χρηστών Internet.

Ήταν εκεί: 

        Ο προϊστάμενος του ιερού ναού Αγίων Ασωμάτων Θησείου π. Ιγνάτιος Μόσχος, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Αργυρόπουλος Νικόλαος του  ιερού ναού Αγίου Αιμιλιανού στα Σεπόλια και ο παλαιοημερολογίτης μητροπολίτης ΓΟΧ Ακτίου Βόνιτσας και στερεάς Ελλάδας π. Ανατόλιος Ψυχογιός, καθηγητής. 

         Ο Θάνος Πλεύρης βουλευτής ΝΔ, ο Γεώργιος Δημόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Κεντρικός Τομέας Αθηνών, ο Ιωάννης Πατούλης αδελφός του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, η Μαρία Γαροφαλάκη -Ντίντα, Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό τομέα Αθηνών, η περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, η συνεργάτης του Περιφερειάρχη Χριστίνα Γαλανοπούλου.

         Η Νίκη Αραμπατζή δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη, πρόεδρος του "Αθήνα 9,84", ο Ευγένιος (Σάκης) Κολλάτος, Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού, η Σπυράκη Μαρία (Μαρούσκα) Δικηγόρος, ο πρόεδρος της 4ης Κοινότητας Δήμου Αθηναίων Γιώργος Ρωμανέας, ο Πανόπουλος Αποστόλης μέλος της 4ης Κοινότητας Δήμου Αθηναίων, ο Βαγγέλης Ξυδέας αναπληρωτής πρόεδρος της 3ης Κοινότητας Δήμου Αθηναίων.

      Ο Νίκος Χατζηαθανασίου στελεχος του κόμματος της Ένωσης Κεντρώων, ο Αντιπρόεδρος Γερούτης Χρήστος απο την Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Αττικής «Η ΦΛΟΓΑ», ο Μάνος Σταραμόπουλος Δημοσιογράφος– διεθνής αναλυτής της FIFA και UEFA, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου Αθήνας Σπύρος Παπακανέλος.

         Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, Ταξίαρχος ε.α, ο Σταμάτης Γιαννιώτης πρόεδρος στην Ένωση Βοτανικού, ο Ευάγγελος Ζαμπράκας πρωταθλητής πάλης.

       Η Αλεξάνδρα Παπαλέξη Διευθύντρια του ΕΦΚΑ, η Όλγα Γερούτη Φυσικοθεραπεύτρια -πολιτευτής, ο Παναγιώτης Φίλντισης, Φυσικός, Α' αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.

          Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών (ΟΠΣΥΞ) Δημήτρης Στεργίου, και τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου: Βασίλης Μπουρνάζος και Μαρία Μαντζάνα, η π. πρόεδρος του Συλλόγου Βονιτσάνων Ιφιγένεια Μαντζάνα, κ.α. 

    Επιστολές έστειλαν διότι ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν τους επέτρεψαν να παρερευρεθούν οι βουλευτές της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός και Κώστας Καραγκούνης.

Ευχαριστίες απο τον Φίλιππο Ντόβα: 

-Προς τον προϊστάμενο του ιερού ναού Αγίων Ασωμάτων Θησείου π. Ιγνάτιο Μόσχο για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του πολιτιστικού κέντρου.

-Προς την εταιρεία BILIOS LOGISTICS, αντιπρόσωπο στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό “ΖΑΓΟΡΙ”, για την παραχώρηση χυμών, νερών και εδεσμάτων.

-Προς την Αριστείδη Αναγνωστόπουλο για τα υπέροχα κρασιά που προσέφερε στην εκδήλωση.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ