2019-11-07 20:00:32
Φωτογραφία για Της έταξαν αποζημίωση για ατύχημα και της απέσπασαν 16.000 ευρώ
Οι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με 50χρονη λέγοντας της ότι δικαιούται 35.000 ευρώ

Θύμα απατεώνων οι οποίοι της έταξαν αποζημίωση 35.000 ευρώ, για ένα ατύχημα που είχε ο πατέρας της πριν από 4 χρόνια και τελικά κατάφεραν να της αποσπάσουν 16.000 ευρώ, έπεσε μια 50χρονη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή», άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες της είπαν τηλεφωνικά, ότι λόγω ενός ατυχήματος που είχε ο πατέρας της το 2015, η ασφαλιστική εταιρεία της είχε εγκρίνει ως αποζημίωση το χρηματικό ποσό των 35.000 ευρώ. Για να εκταμιεύσει όμως τα χρήματα, θα έπρεπε προηγουμένως να καταθέσει σε λογαριασμούς που θα τις έδιναν, το ποσό των 17.000 ευρώ.

Η ανυποψίαστη γυναίκα κατάφερε να συγκεντρώσει από οικονομίες που είχε το χρηματικό ποσό των 16.000 ευρώ, τα οποία κατέθεσε, όπως τις υπέδειξαν οι δράστες, σε τρεις λογαριασμούς διαφορετικών τραπεζών. Φυσικά, με το που κατέθεσε τα χρήματα, οι δράστες τα σήκωσαν από τους λογαριασμούς τους και ουδέποτε επικοινώνησαν ξανά με την 50χρονη, η οποία μετέπειτα αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, ωστόσο ήταν πλέον αργά.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, η οποία και διενεργεί τη σχετική προανάκριση. Οι αστυνομικές αρχές επικεντρώνουν τις έρευνες τους, στο πώς γνώριζαν οι δράστες, ότι υπήρχε σε εκκρεμότητα διαδικασία αποζημίωσης από ασφαλιστική εταιρεία προς την οικογένεια της 50χρονης.
news.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ