2019-11-08 07:30:18
Φωτογραφία για Στο τέλος του μήνα κληρώνει για τη Νέα Αγορά
Μέχρι το τέλος του τρέχοντα μήνα θα έχουν ληφθεί από τη δημοτική αρχή οι αποφάσεις για τη διαχείριση του ακινήτου της Νέας Αγοράς .Είναι ήδη βέβαιο ότι δεν θα παραχωρηθεί σε ιδιώτη όπως είχε αποφασιστεί από το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου επί θητείας του κ. Φώτη Χατζηδιάκου.

«Στόχος μας είναι η αποκτήσει τη λάμψη και την αξία που πρέπει το ιστορικό ακίνητο της Νέας Αγοράς. Μέχρι το τέλος του τρέχοντα μήνα θα έχουν ληφθεί οι οριστικές αποφάσεις. Θα κρίνει τι ακριβώς θα γίνει ο δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης», δήλωσε στο skyrodos.gr ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Τηλέμαχος Καμπούρης.

Οι καταστηματάρχες της Νέας Αγοράς πάντως είναι σε επικοινωνία με τη δημοτική αρχή καθώς οι συμβάσεις τους έχουν ήδη λήξει προ πολλού.

« Σε συνάντηση τις επόμενες ημέρες θα δούμε τι θα γίνει. Θα καταθέσουμε εκ νέου τις απόψεις μας για το ακίνητο. Εκτιμούμε πως η δημοτική αρχή θα προχωρήσει στην επισκευή της Νέας Αγοράς», δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών της Νέας Αγοράς κ. Παναγιώτης Κατσιδώνης

Σε ερώτηση σχετικά με την ανανέωση των συμβάσεων ο κ. Κατσιδώνης εξέφρασε την άποψη ότι και για αυτό το θέμα μπορεί να βρεθεί λύση.

«Θεωρώ πως νομική φόρμουλα υπάρχει. Ελπίζουμε ότι θα δοθεί είτε με την κατάθεση τροπολογίας ή με διαφορετικό τρόπο λύση και θα ανανεωθούν οι συμβάσεις», είπε ο κ. Κατσιδώνης.
skyrodos
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ