2019-11-08 20:05:56
Φωτογραφία για Suzuki V-Strom 1050 στην EICMA
H νέα Suzuki V-Strom 1050 έκανε το επίσημο ντεμπούτο της στο διεθνές Σαλόνι

Μοτοσυκλέτας στο Μιλάνο και παρουσιάζεται στο κοινό με ανανεωμένη σχεδίαση και αλλαγές στον κινητήρα και τα ηλεκτρονικά της.

Η νέα Suzuki V-Strom παρουσιάζεται για το 2020 με εντελώς νέα σχεδίαση και περισσότερη ισχύ από τον δικύλινδρο κινητήρα της αυξημένη κατά 7% στα 107,4 PS με βελτιωμένο σύστημα ψύξης και ηλεκτρονικό γκάζι στην έκδοση XT. Αυτή η έκδοση χρησιμοποιεί ηλεκτρονική μονάδα IMU που προσαρμόζει τη λειτουργία του ABS (ρυθμιζόμενο σε δύο στάδια) στις στροφές αλλά και σε χωμάτινους δρόμους με κατηγορική κλίση. Η απόκριση του κινητήρα ρυθμίζεται παράλληλα σε τρία στάδια.

Η νέα σχεδίαση της V-Strom 1050 είναι εμπνευσμένη από την θρυλική DR Big και την χωμάτινη αγωνιστική DR-Z που λάμβανε μέρος στο Dakar. Τα νέα φωτιστικά σώματα είναι LED όπως και τα φλας. Η θέση οδήγησης φέρει ρυθμιζόμενη σε ύψος σέλα και ρυθμιζόμενη ζελατίνα. Ο πίνακας οργάνων είναι νέος και υπάρχει και θύρα USB.


Στο πλαίσιο, η ιαπωνική φίρμα δεν ανακοίνωσε αλλαγές και στις αναρτήσεις χρησιμοποιείται ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλιοστόν με πλήρεις ρυθμίσεις και αμορτισέρ που ρυθμίζεται σε προφόρτιση ελατηρίου και απόσβεση επαναφοράς. Στα φρένα παραμένουν οι εμπρός δίσκοι των 310 χιλιοστών και οι ακτινικές δαγκάνες Tokico.

Η νέα ιαπωνική μοτοσυκλέτα θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις από πλευράς εξοπλισμού με την βασική έκδοση να ξεχωρίζει από τους χυτούς τροχούς αλουμινίου. Η κορυφαία έκδοση XT έχει επιπλέον στον εξοπλισμό της τροχούς με ακτίνες, το σύστημα Suzuki Intelligent Ride, cruise control, σύστημα πέδησης Motion Track Brake με συνδυασμένα φρένα, σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα, ρυθμιζόμενο ABS, σύστημα ελέγχου κλίσεων και φορτίου (slope and load control) και νέο ρυθμιζόμενο traction control σε τρία στάδια που απενεργοποιείται.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ