2019-11-08 21:46:15
Φωτογραφία για Keanu Reeves: Όλος του ο βίος, είναι ένα αντικομφορμιστικό μανιφέστο
Ο παραπάνω τίτλος, είναι ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει τελευταία στα social media, τις τελευταίες ώρες. Η ζωή του Keanu Reeves δεν υπήρξε καθόλου εύκολη.

Με κάποιον τρόπο ο συγκεκριμένος σταρ είναι πάντα στην επικαιρότητα, όχι απαραίτητα με την προσωπική του ζωή ή την δουλειά του, αλλά με τον τρόπο ζωής του. Γίνεται παράδειγμα για πολλούς, χρησιμοποιούνται τα παραδείγματά του και όσα έχει πει σε διάφορες ομιλίες, χαρακτηρίζεται ως ένα από τα φωτεινότερα πλάσματα του Hollywood. Πρόσφατα βέβαια συζητήθηκε όσο κανείς, μετά από την εμφάνισή του με τη νέα του σύντροφο, Alexandra Grant.

Kαι ναι δεν θα σταθώ στα περιττά σχόλια για εκείνη, αλλά στο ποιος είναι εκείνος.

H περιουσία του ανέρχεται στα 360 εκατομμύρια δολάρια και η σχέση του με το χρήμα είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο που θα αναλύσουμε άλλη στιγμή. Γοητευτικός και με αξιοζήλευτη καριέρα, κάνει πολλούς να πιστεύουν πως η ζωή του υπήρξε στρωμένη με ροδοπέταλα
. Kαι όμως ήταν εξαίρεση στον κανόνα της ζωής που επιβάλει η διασημότητα. Γεννημένος τον Σεπτέμβρη του 1964 στην Βυρητό, εγκαταλείφθηκε από τον πατέρα του στα τρία του χρόνια και μετά από το διαζύγιο των γονιών του, μετακόμισε με την μητέρα του Patricia Taylor και την αδερφή του Kim, αρχικά στη Νέα Υόρκη κι έπειτα στο Τορόντο. Απέκτησε ακόμη δύο αδερφές. Η μητέρα του έκανε ακόμη δύο γάμους και ο Keanu δεν επανασυνδέθηκε ποτέ με τον βιολογικό του πατέρα.

Άλλαξε πολλά σχολεία γιατί ήταν δυσλεκτικός και ποτέ δεν ήταν ο αγαπημένος μαθητής των καθηγητών. Είχε όμως ιδιαίτερο ταλέντο στο χόκεϊ επί πάγου ως τερματοφύλακας και απέκτησε το ψευδώνυμο, The Wall. Tελικά άφησε τις σπουδές και το σχολείο στα 14 χρόνια του και στην συνέχεια τον περίμενε μία μεγάλη καριέρα που ξεκίνησε από τις αρχές της δεκαετίας του ’80’.

To 1993 χάνει τον 23χρονο επιστήθιο φίλο του, River Phoenix – αδερφό του αγαπημένου Joaquin Phoenix – από υπέρβολικη δόση. Mάλιστα στις 31 Οκτωβρίου συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από τον θάνατό του. Οι δυο τους ήταν πολύ κοντά και ο θάνατος του επίσης ηθοποιού ήταν κάτι που συγκλόνισε τον Keanu Reeves. Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή του πένθους.

Το 1999, η αρραβωνιαστικιά του Jennifer Syme γέννησε το μωρό τους νεκρό. Μετά από δυο χρόνια, “έχασε” και την ίδια από αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Παρόλο που ήταν χωρισμένοι δεν ξεπέρασε ποτέ τον θάνατό της. Η ίδια βρίσκεται στο κοιμητήριο δίπλα από την κόρη τους. Από τότε η ζωή του μετρά ταινίες και μοτοσυκλέτες.

O ηθοποιός φρόντισε την επί χρόνια την αδερφή του Κim, που έπασχε από λευχαιμία και δώρισε μάλιστα το 70% των εισπράξεων από τις παραγωγές του Μatrix σε ερευνητικά και φιλανθρωπικά ιδρύματα και στον αγώνα κατά της λευχαιμίας. O Keanu Reeves, μετρά πολλές δυσκολίες όμως αντιμετωπίζει τα πάντα με έναν τρόπο που ζηλεύουν πολλοί. Είναι εκείνος που τον θέλουν όλοι στις ζωές τους.

Ο Keanu Reeves λοιπόν, δεν θα μπορούσε να είχε επιλέξει να κάνει πρώτη δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, με σύντροφο, στα 35 χρόνια της καριέρας του παρά μόνο με την «αντισυμβατική» Αlexandra.

Kαι μαζί της δεν ήταν και τόσο η “πρώτη φορά”, αφού τους είδαμε μαζί και τον Μάιο.

LOS ANGELES, CALIFORNIA – MAY 18: Klaus Biesenbach, Alexandra Grant and Keanu Reeves attend the MOCA Benefit 2019 at The Geffen Contemporary at MOCA on May 18, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by JC Olivera/Getty Images)
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ