2019-11-09 08:00:35
Φωτογραφία για Στη Ρόδο ο Λευτέρης Λαζάρου για το πρώτο MasterClass της χρονιάς από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της γαστρονομίας με δεκάδες διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef και ambassador της Σχολής Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Λευτέρης Λαζάρου, θα βρεθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και ώρα 12:00, στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών του μεγαλύτερου ΙΕΚ της χώρας στη Ρόδο για ένα σεμινάριο εισαγωγής στη γαστρονομία.

Αντικείμενο του masterclass η παρουσίαση βασικών παρασκευών γύρω από τη μαγειρική τέχνη εστιάζοντας στο ψάρι που αποτελεί άλλωστε σημείο αναφοράς για τον κορυφαίο Έλληνα chef.

Οι λάτρεις της γαστρονομίας, επαγγελματίες ή σπουδαστές Σχολών έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν το σεμινάριο κατόπιν δήλωσης ενδιαφέροντας στη Γραμματεία της Σχολής. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο εγκαινιάζει τον κύκλο εξειδικευμένων Masterclasses που προσφέρει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, σε συνεργασία με τους πλέον καταξιωμένους chefs και pastry chefs στη χώρα με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων γνώσεων γύρω από τις νέες τάσεις του κλάδου της γαστρονομίας αλλά και τη δημιουργία ασυναγώνιστων hands-on εμπειριών για όλους.

ΠΟΤΕ: Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

ΩΡΑ: 12:00

ΠΟΥ: ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ρόδος, Βύρωνος 1, Ρόδος

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ – ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 2241 240840,

κ. Γιάννης Λυκομήτρος
12vima.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ