2019-11-09 11:25:18
Φωτογραφία για ΕΟΠΥΥ: Έτσι θα διανέμονται τα ακριβά φάρμακα στα ιδιωτικά φαρμακεία! Σύσκεψη με τις φαρμακοβιομηχανίες
  

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

HR

Η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ ενημερώνει τα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς

Το πλάνο διανομής των ακριβών φαρμάκων στα φαρμακεία της γειτονιάς, ανακοίνωσε η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ στα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς.

Μετά και τις εικόνες ντροπής που παρουσίασε αποκλειστικά το HealthReport.grεπισπεύδονται οι διαδικασίες χορήγησης των ακριβών φαρμάκων από τα ιδιωτικά φαρμακεία για να μην ταλαιπωρούνται οι βαριά πάσχοντες στις ουρές τις ντροπής. Διαβάστε ΕΔΩ και δείτε ΦΩΤΟ από το ρεπορτάζ του HealthReport.gr: “Οι ουρές της ντροπής στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ ζουν και βασιλεύουν! Σε απόγνωση ασθενείς και εργαζόμενοι (ΦΩΤΟ)”

Με βάση του σχεδιασμούς τους υπουργείου Υγείας αλλά και του ΕΟΠΥΥ, από 1.1.2020 θα ξεκινήσει η διανομή 59 σκευασμάτων από τα φαρμακεία της γειτονιάς, που θα αφορούν όμως μόνο Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και Ογκολογικά νοσήματα. Πρόκειται για φάρμακα που θα είναι για περιπατητικούς ασθενείς και μόνο σε μορφή χαπιού.


Η ενημέρωση

Η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ ενημέρωσε αναλυτικά σήμερα τα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα κτίρια του ΕΟΠΥΥ στην Πεύκη παρουσία και του Προέδρου του ΣΦΕΕ Ολύμπιου Παπαδημητρίου.Η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ ενημερώνει τα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς (ΦΩΤΟ: HealthReport.gr)

Η βασική κατεύθυνση που δόθηκε να υπάρξει συντονισμός με τις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ για να προετοιμασθεί καλύτερα το σύστημα της διανομής.

Τα στελέχη του ΕΟΠΥΥ μάλιστα παρουσίασαν αναλυτικά σε πίνακες τα σκευάσματα που θα δίνονται από τα φαρμακεία της γειτονιάς και ανέρχονται συνολικά σε 59.

Από την πλευρά τους τα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς δεσμεύτηκαν ότι θα πράξουν ότι είναι δυνατόν για να φθάνουν στην ώρα τους τα φάρμακα στα φαρμακεία και να ανακουφιστούν οι ασθενείς.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ