2019-11-09 12:36:44
Φωτογραφία για Το μήλο... δεν έπεσε κάτω από τη μηλιά: Η κόρη του Σουμάχερ σε αγώνες ιππασίας
Η Τζίνα Μαρία Σουμάχερ, η 22χρονη κόρη του Μίχαελ Σουμάχερ, έχει επιλέξει να ασχοληθεί με την ιππασία. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μαζί με τη μητέρα της Κορίνα σε αγώνες ιππασίας στην ιταλική πόλη, Βερόνα.

Η Τζίνα Σουμάχερ στο παρελθόν είχε μιλήσει για την αγάπη της στο συγκεκριμένο άθλημα στη γερμανική τηλεόραση NDR και στο πρόγραμμα «Περιπέτειες με άλογο» που μιλά για τον κόσμο της ιππασίας.

«Ημουν στα καρτ για έναν χρόνο με τον πατέρα μου, αλλά προτιμώ τα άλογα», επεσήμανε εξηγώντας γιατί της αρέσει η ιππασία: «Τα άλογα είναι πολύ ήρεμα και χαλαρά. Προπονούμαι καθημερινά και αυτό είναι πάντα μια ευχαρίστηση. Φυσικά, θα πρέπει να έχεις πολλή υπομονή και μερικές φορές αναρωτιέσαι ....«Γιατί το κάνω αυτό;», όμως, τα άλογα να μου έχουν δώσει τα πάντα. Το αξίζουν. Δεν είναι δύσκολο για εμένα να είμαι πειθαρχημένη, μου αρέσει αυτό που κάνω».

Η Τζίνα και η μητέρα της δεν μιλούν δημόσια και ιδιαίτερα μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που υπέστη ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 κατά τη διάρκεια διακοπών, τα Χριστούγεννα του 2013 στις γαλλικές Άλπεις. Ο Μίχαελ Σουμάχερ φέτος έκλεισε τα 50 χρόνια ζωής, με την κατάσταση της υγείας του εδώ και πέντε χρόνια να παραμένει άγνωστη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ