2019-11-09 14:40:27
Φωτογραφία για Σατανικά σχέδια και περίεργα παιχνίδια έρχονται στη ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ
Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1,''Γυναίκα χωρίς όνομα''. Η ζωή της Κάτιας κινδυνεύει, ακόμη μία φορά, από τη Μάρθα, ενώ ο Μιχάλης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ιωάννα... Η Μάρθα δεν πρόκειται να ηρεμήσει αν δεν βγάλει για πάντα από τη μέση την Κάτια. 

Έτσι, όπως θα παρακολουθήσουμε στην πορεία της σειράς του ΑΝΤ1, η γυναίκα από τη στιγμή που βλέπει πως ο Νίκος δεν σκοτώνει την Κάτια, αποφασίζει να δράσει μόνη της. Η ίδια σκέφτεται ένα σατανικό σχέδιο, το οποίο βάζει άμεσα σε εφαρμογή. Συγκεκριμένα, πηγαίνει στο κτήμα του Νίκου και προσποιείται στη γυναίκα πως βρίσκεται εκεί για να τη σώσει.Η Κάτια, πάνω στην απελπισία της, την εμπιστεύεται απόλυτα και την ακολουθεί. Λίγα λεπτά αργότερα, οι δυο τους, κρυφά από όλους, φτάνουν σε ένα ξενοδοχείο. Τότε η Μάρθα θέλει να βρει τρόπο να κάνει πράξη το σχέδιό της να δηλητηριάσει την Κάτια! 


Την ίδια στιγμή, ο Νίκος αντιλαμβάνεται την απουσία της τελευταίας και τρελαίνεται. Ο άντρας συναντάει τον Αργύρη και ξεσπάει εναντίον του, καθώς φοβάται ότι έχασε για πάντα την Κάτια. Από τα λόγια του, ο Αργύρης υποψιάζεται πως η Μάρθα παίζει κάποιο περίεργο παιχνίδι και προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για αυτήν. Οι ώρες περνούν και η Κάτια παραμένει κλεισμένη στο ξενοδοχείο, ελπίζοντας πως πλησιάζει η στιγμή που θα ξαναδεί την κόρη της. 

Εντωμεταξύ, η περίεργη συμπεριφορά που έχει η Μάρθα δεν περνάει απαρατήρητη, γεγονός που προβληματίζει τη Μαρίνα. Έτσι, η τελευταία αποφασίζει να πάει και να ψάξει στο ξενοδοχείο που πηγαίνει η γυναίκα. Όταν η κοπέλα φτάνει εκεί, αγνοεί πως βρίσκεται κοντά στη μητέρα της. Λίγο πριν ανακαλύψει πως η Κάτια μένει σε αυτό το ξενοδοχείο, ο Φώτης την ειδοποιεί πως μετά την εξέταση DΝΑ που του έγινε αποδείχθηκε πως εκείνος είναι ο δολοφόνος της μητέρας της Κλειώς. Συγκλονισμένη από αυτή την είδηση, η Μαρίνα αποχωρεί αμέσως από εκεί και σπεύδει να συναντήσει τον πατέρα της.

Την ίδια στιγμή, η Κάτια θυμάται σοκαριστικά γεγονότα από το παρελθόν της, ενώ ο κλοιός γύρω από τη Μάρθα στενεύει. Κι ενώ η Κάτια μένει κλεισμένη στο ξενοδοχείο, δέχεται μία επίσκεψη που αναμένεται να αλλάξει όλα τα δεδομένα... Ο Μιχάλης, από τη στιγμή που έμαθε πως η Ιωάννα περιμένει το παιδί του, αποφάσισε να το αναγνωρίσει και να σταθεί στο πλευρό της. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης του έπαιξε φυσικά και η επιλογή της Μαρίνας να του ζητήσει να χωρίσουν.

Στα επόμενα επεισόδια, ο Μιχάλης αποφασίζει να πάει τη σχέση του με την Ιωάννα ένα βήμα παρακάτω. Συγκεκριμένα, ο νεαρός της ζητάει να παντρευτούν. Προς μεγάλη του έκπληξη, όμως, η απάντηση της κοπέλας είναι αρνητική. Παράλληλα, η Μαρίνα στο ενδεχόμενο του γάμου του πρώην αγαπημένου της καταρρακώνεται. Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πως θα χάσει για πάντα τον άνθρωπο που αγάπησε όσο κανέναν άλλον. Ο μεγαλύτερος φόβος της κοπέλας επιβεβαιώνεται λίγες ώρες μετά, αφού η Ιωάννα έπειτα από σκέψη δέχεται τελικά την πρόταση γάμου του Μιχάλη. Έτσι, οι δυο τους ξεκινούν τις ετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο τους!

Ο Νίκος την απειλεί πως αν δεν του πει πού βρίσκεται η Κάτια θα επικοινωνήσει με τη Μαρίνα και θα της αποκαλύψει όλη την αλήθεια!

ΑΠΟ MYtv

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ