2019-11-09 18:00:10
Φωτογραφία για Η Ρούλα Κορομηλά πήρε θέση εναντίον του Γιώργου Λιάγκα για όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του
Μετά τον «χιουμοριστικό» όπως τον χαρακτήρισαν τα μέλη της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκια» σχολιασμό γύρω από το θέμα του περιστατικού της ασέλγειας ενός 20χρονου φοιτητή προς φοιτήτρια στον χώρο της βιβλιοθήκης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις από τους τηλεθεατές στα social media.

O Γιώργος Λιάγκας  το μεσημέρι της Παρασκευής θέλησε να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα ζητώντας συγγνώμη σε όλους όσους στεναχώρησε με τον τρόπο που παρουσίαστηκε το συγκεκριμένο θέμα.

Λίγες ώρες μετά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η Ρούλα θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της προς το πρόσωπο του παρουσιαστή.

 «Το να μη μπορείς να ξεχωρίσεις την τηλεοπτική «πλάκα» από την πραγματικότητα, ίσως και να είναι χαριτωμένο κάποιες φορές. Το να μη μπορείς να ξεχωρίσεις όμως το «αστείο» από τη σεξουαλική επίθεση, είναι τουλάχιστον επικίνδυνο. Το μέτρο πια, χάθηκε! Λυπάμαι!» έγραψε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.

newspistol

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ