2019-11-09 23:10:14
Φωτογραφία για Που ζείτε κα Άννα Ραφτοπούλου;
Κα Ραφτοπούλου με τον Δημήτρη Μάρκου, "συζείτε" πολιτικά εδώ και 10 χρόνια. Το τι λέει και το τι κάνει ο Δημήτρης Μάρκου είναι γνωστό και έχω γράψει τόσα άρθρα που

έχω εξαντλήσει την περιγραφή του! Οπότε δεν έχει νόημα, μετά από τόσα χρόνια, να συνεχίζετε να τον περιγράφετε και να τον κατακρίνετε. Η προεκλογική περίοδος τελείωσε! Πρέπει να το συνειδητοποιήσετε επιτέλους. Αποδεχθείτε, επίσης, ότι το εκλογικό σώμα του έδωσε για άλλη μια φορά την θέση του Δημάρχου. 

Σε εσάς δεν την έδωσε! Φυσικά αυτό δεν προκάλεσε καμία έκπληξη! Είναι αποτέλεσμα της σύστασης της παράταξή σας με άτομα που έχουν βαρύ και σκοτεινό πολιτικό παρελθόν και κυρίως της προσωπικής σας πολιτικής ιστορίας και των πράξεών σας μέσα στην περίοδο που ασχολείστε με τα κοινά του τόπου. Η προσωπική σας δραστηριοποίηση σε οτιδήποτε αφορά τον τόπο μας είναι μηδενική έως ανύπαρκτη. Οι κορώνες σας και τα μακροσκελή λογίρδια σας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν αγγίζουν την πραγματικότητα του απλού δημότη. 


Στο πρόσφατο άρθρο σας: «ΑΝΑΣΣΑ: Κριτική της Συνεδρίασης Δ.Σ. 17-10-19» αναφέρεστε στο Αεροδρόμιο. Το μεγαλύτερο ρυπαντή ολόκληρης της χώρας. Το αεροδρόμιο δεν άνοιξε εχθές! Λειτουργεί εις βάρος της τοπικής κοινωνίας από την πρώτη πτήση μέχρι σήμερα. Χρόνια ολόκληρα!!

Συγκεκριμένα αναφέρετε:

"Το πρόβλημα της ηχορύπανσης από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) και ειδικότερα το θέμα της έντονης όχλησης της μαθητικής κοινότητας από τις υπερπτήσεις άνωθεν των σχολικών συγκροτημάτων της Αρτέμιδος, κατά τις ώρες της διδασκαλίας. Από την παράταξή μας κατατέθηκαν και μετρικά στοιχεία..." 

Τι χρειάζονται τα "μετρικά στοιχεία" που κατέθεσε η παράταξή σας;

Μέσα στην παράταξή σας έχετε όλα τα άτομα που μπορούν να διαλευκάνουν και να μας πληροφορήσουν με κάθε ακρίβεια γιατί έφτασε το αεροδρόμιο να αποτελεί τόσο σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης για τους κατοίκους! 

Μπορούν διότι πρωτοστάτησαν στους αγώνες κατά του αεροδρομίου. Ας μας πουν για ένα συγκεκριμένο αγώνα.

Στις 2.11.2010 κατατέθηκε ΑΓΩΓΗ στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών κατά της εταιρείας «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΑΕ», την οποία είχαν υπογράψει 134 κάτοικοι – δημότες Αρτέμιδος, προβάλλοντας ζητήματα ηθικής βλάβης και αιτούμενη αποζημίωση (συνολικού ύψους: 134Χ18.000 € = 2.412.000 €). 

Για πρώτη φορά η υπόθεση έφθασε στο ακροατήριο στις 7.3.2013 αλλά η εκδίκαση αναβλήθηκε. Η δεύτερη εκδίκαση ορίσθηκε στις 11.2.2016, αλλά η υπόθεση «ΔΕΝ ΕΚΦΩΝΗΘΗΚΕ» καν γιατί δεν παρέστη εκπρόσωπος – νομικός σύμβουλος των 134 αιτούντων κατοίκων, αλλά κατά περίεργο τρόπο φαίνεται ότι δεν παρέστη ούτε η πλευρά του αεροδρομίου. Ας μας εξηγήσουν λοιπόν γιατί:

α) Εγκατέλειψαν μια τέτοια δικαστική υπόθεση και πρόδωσαν την εμπιστοσύνη των δημοτών, υποθηκεύοντας το μέλλον της Αρτέμιδος χωρίς κανένα όφελος; 

β) Δεν έχουν δώσει εξηγήσεις στους 134 ανυποψίαστους δημότες που τους είχαν εμπιστευθεί και 

γ) Δεν εξήγησαν όχι μόνο γιατί δεν παρέστησαν στη δίκη της 11.2.2016, αλλά (το σημαντικότερο) πως το ήξερε το αεροδρόμιο ότι θα απείχαν και εκ του ασφαλούς δεν παρέστη ούτε αυτό; Υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των 2 πλευρών;  

Χρόνια τώρα δεν απαντούν! Θα απαντήσουν τώρα που έγιναν και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου;

Επίσης αναφέρεστε στο «θέμα της έντονης όχλησης της μαθητικής κοινότητας από τις υπερπτήσεις άνωθεν των σχολικών συγκροτημάτων της Αρτέμιδος». 

Η πραγματικότητα, όμως είναι ότι η συγκεκριμένη όχληση είναι σοβαρή και για ευπαθής ομάδες που κατοικούν στην περιοχή και είναι πολυπληθέστερες της μαθητικής κοινότητας. Μένω κατάπληκτος με την αδιαφορία σας για όλους τους κατοίκους! Αυτοί γιατί δεν αξίζουν την προστασία σας;

Το πρόβλημα που δημιουργεί το αεροδρόμιο δεν είναι μόνο η ηχορύπανση αλλά και η ατμοσφαιρική ρύπανση η οποία είναι ίσως σοβαρότερη. Ουσιαστικά πρόκειται ΜΟΝΟ για περιβαλλοντολογική μόλυνση μέσα στην οποία περιλαμβάνεται και η ηχορύπανση.  Δεν έχετε μπορέσει, όλα αυτά τα χρόνια, να συνειδητοποιήσετε τον όγκο και την σοβαρότητα του προβλήματος, την καταστροφή που προκαλεί καθημερινά και έχει αυξητική επίπτωση σε όλο τον τόπο;

Τελικά είναι σαν να μη βιώνετε εσείς, η ίδια προσωπικά, το πρόβλημα. Μοιάζει σαν να μην κατοικείτε στην περιοχή. 

Που ζείτε; 

Γιατί έχετε μείνει να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα του τόπου με απλά κλισέ; Είναι σαν να αντιγράφετε  προτάσεις από παλιά κείμενα. Δεν μιλάτε για την πραγματικότητα γιατί δεν σας ενδιαφέρει. Ποτέ δεν σας ενδιαφέρει τι συμβαίνει γύρω σας. 

Δεν καταλαβαίνω πως επιβιώνετε!

Πραγματικά απορώ!

Ακόμη δεν έχετε καταλάβει γιατί δεν είστε σήμερα Δήμαρχος; Θα συνεχίσετε να ασχολείστε με αυτά που κάνει ο Δήμαρχος ή θα ξεκινήσετε να ασχολείστε ουσιαστικά με τον τόπο;

Ξέρετε πως γίνεται αυτό;

Με αυτές τις ικανότητες διεκδικούσατε τον θώκο του Δημάρχου;

Τελικά είναι σοφό το εκλογικό σώμα!!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ