2019-11-10 02:00:44
Φωτογραφία για Βίντεο από την έφοδο ειδικών δυνάμεων του ΛΣ σε διαμέρισμα - Φυγάδευσαν αλλοδαπούς στο εξωτερικό
Δείτε βίντεο από την έφοδο των ειδικών δυνάμεων του ΛΣ σε διαμέρισμα όπου αλλοδαποί προμηθεύονταν πλαστά έγγραφα προκειμένου να δραπετεύσουν στο εξωτερικό.

Συνελήφθησαν 29 άτομα ασιατικής καταγωγής για παράβαση του νόμου Ν. 3386/05, που αφορά την είσοδο διαμονή και ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια, ενώ δύο από αυτούς ηλικίας 36 και 32 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και πλαστογραφία Επίσης, εντός ειδικά διαμορφωμένης οικίας με κάγκελα τοποθετημένα εντός και εκτός παράθυρων στην περιοχή της Κυψέλης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν είκοσι επτά αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν προσωρινά μέχρι να μεταφερθούν σε χώρες της Ευρώπης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία των συλληφθέντων, βρέθηκαν 17 παραποιημένα-πλαστά διαβατήρια, 3 ταυτότητες, πλήθος σφραγίδων-αριθμοσφραγίδων, καθώς και άλλα σύνεργα παραποίησης διαβατηρίων και χαρτονομίσματα διαφόρων χωρών.

Πέραν αυτών, ανευρέθησαν έξι κάρτες κινητών τηλεφώνων, ένας φορητός υπολογιστής, ένα i-Pad καθώς και πέντε συσκευές κινητών τηλεφώνων τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σημειώνεται πως ουδείς εκ των συλληφθέντων πρόκειται να απελαθεί προς τις χώρες καταγωγής τους. Οι εν λόγω αλλοδαποί θα προωθηθούν προσωρινά σε ασφαλείς δομές, έως ότου εγκατασταθούν μόνιμα στην ενδοχώρα.
parapona-rodou
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ