2019-11-10 04:00:33
Φωτογραφία για Ο ISIS απειλεί να κάψει την Ευρώπη: Άμεση εντολή στους πυρήνες τζιχαντιστών σε ευρωπαϊκές χώρες – Φόβοι για ματωμένα Χριστούγεννα
Σχέδιο πρόκλησης τρόμου και χάους αποτελεί η «οδηγία» της νέας ηγεσίας της μεγαλύτερης τρομοκρατικής οργάνωσης του κόσμου, του ISIS, η οποία συστήνει στους «πυρήνες» της σε Ευρώπη και ΗΠΑ να βάζουν «φωτιές» στα δάση, με αυτό όμως να είναι μόνο η αρχή διότι πλησιάζουν και εορτές και οι υπηρεσίες ασφαλείας φοβούνται αντίποινα των τζιχαντιστών ειδικά στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Μέσα ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα που συνδέονται με την οργάνωση του ISIS, δίνουν σαφή και ξεκάθαρη εντολή στους ριζοσπαστικούς υποστηρικτές τους να βάλουν δασικές πυρκαγιές στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, για να προκαλέσουν μαζικές οικολογικές καταστροφές.

Με τουλάχιστον τέσσερις προπαγανδιστικές αφίσες που εμφανίστηκαν στα συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης τα οποία διάκεινται φιλικά στον ISIS, ωθούνται μαζικά οι οπαδοί του να «βάλουν πυρκαγιές» ως μέρος του συνεχιζόμενου τζιχάντ ενάντια στην Αμερική και τους συμμάχους της στην Ευρώπη.


Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Μέσης Ανατολής, το οποίο παρακολουθεί τα ισλαμικά ριζοσπαστικά φόρουμ, το κείμενο που αναρτήθηκε με ευθύνη της ηγεσίας της οργάνωσης αναφέρει: «Οι μονοθεϊστές, (οι οποίοι ακολουθούν τον ISIS), να βάζουν πυρκαγιές στα δάση και τα χωράφια και απευθυνόμαστε ιδιαίτερα σε εκείνους που ζουν στην Ευρώπη και την Αμερική, επειδή θα είναι επώδυνες γι ‘αυτές τις περιοχές».

Η τέταρτη αφίσα, που κυκλοφόρησε προχθές Δευτέρα, περιλαμβάνει παρόμοιο κείμενο: «Ανάψτε τις πυρκαγιές στα δάση της Αμερικής, της Γαλλίας, της Βρετανίας και της Γερμανίας, επειδή θα είναι επώδυνες για αυτούς».

Μιλάμε για την υλοποίηση νέου σχεδίου των τζιχαντιστών, με το οποίο εκφράζεται η επιθυμία αυτών των σκοτεινών κέντρων, να προκαλέσουν τρόμο στην καθημερινή ζωή εκατομμυρίων Ευρωπαίων και Αμερικανών, όπως έδειξαν και παλαιότερες βομβιστικές επιθέσεις σε Γαλλία, Βέλγιο και Γερμανία.

Ιδιαίτερη επίφοβη θα είναι η κατάσταση και φέτος τα Χριστούγεννα, καθώς όλες οι αρχές ασφαλείας σε Ευρώπη και Αμερική θα τεθούν σε ύψιστο συναγερμό φοβούμενες αντίποινα μετά την εκτέλεση του Αλ Μπαγκντάντι από τον αμερικανικό στρατό στην Συρία.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι και ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, έχει μιλήσει για την μαζική παρουσία τζιχαντιστών στην Λιβύη, η οποία κατά τον ίδιο αποτελεί τεράστια απειλή, εκτός όλων των άλλων, και για τις χώρες της ΝΑ Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας που ανήκει σε αυτή την γεωγραφική περιοχή.

Ο ίδιος είχε δηλώσει πρόσφατα ότι «η στρατιωτική επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη πριν από οκτώ χρόνια βύθισε τη χώρα σε χάος και οι τρομοκράτες στη Λιβύη προσπαθούν να πραγματοποιήσουν επέκταση στις γειτονικές χώρες», μιλώντας στο κρατικό ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Πρόκειται για τον υπουργό εξωτερικών της Ρωσίας, ο οποίος σαφώς και έχει σοβαρές πληροφορίες από τη Λιβύη, στην οποία σημειωτέον πολεμούν εκατοντάδες Ρώσοι μισθοφόροι και πράκτορες της GRU, οι οποίοι ενημερώνουν σε πραγματικό χρόνο το Κρεμλίνο για ότι λαμβάνει χώρα εκεί.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ