2019-11-10 11:34:17
Φωτογραφία για Η αυτοδιοίκητη ΕΣΠΕ Λάρισας χαράσει το δρόμο της ενότητας στο συνδικαλισμό. Μέλη Ενώσεων της ΠΟΕΣ και της ΠΟΜΕΝΣ στην ημερίδα της Λάρισας
Του Ηλία Προύφα

Μέλη Πρωτοβάθμιων Συνδικαλιστικών Ενώσεων, των δύο νόμιμων ομοσπονδιών της ΠΟΕΣ και της ΠΟΜΕΝΣ, εξεδήλωσαν ενδιαφέρον και θα βρίσκονται στην ημερίδα της ΕΣΠΕ Λάρισας, για τους Εθελοντές Μακράς Θητείας, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, στη Θεσσαλική πρωτεύουσα.

Η αυτοδιοίκητη Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας και ο ενωτικός Πρόεδρός της Σμηναγός Θωμάς Ντιντιός, μαζί με σύσσωμο το Δ.Σ, χωρίς εμμονές και αποκλεισμούς, καλεί όλους τους Εθελοντές Μακράς Θητείας, να παραστούν στην εκδήλωση.

Όπως και στην ημερίδα για τους απόφοιτους ΑΣΣΥ, συνδικαλιστές των δύο ομοσπονδιών θα ανταμώσουν στη Λάρισα, για τη μεγάλη γιορτή των ΕΜΘ.

Η ΕΣΠΕ Λάρισας, χαράσσει και πάλι το δρόμο της ενότητας ανάμεσα στα στελέχη.

Διαβάστε το δελτίο τύπου της ΕΣΠΕΛ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ), μετά από πολλά αιτήματα μελών και φίλων της, προχωρεί στην διοργάνωση ακόμα μιας ανοιχτής ενημερωτικής ημερίδας, αυτή τη φορά για θέματα που αφορούν τους Εθελοντές Μακράς Θητείας (ΕΜΘ), την Παρασκευή 15/11/19 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του HOTEL OLYMPOUS TERRA στη Γιάννουλη Λάρισας.


Στόχος και σκοπός της εκδήλωσης αυτής, είναι να ακουστούν αποκλειστικά οι απόψεις των απλών ανώνυμων συναδέλφων μας, οι οποίοι προέρχονται από το θεσμό των ΕΜΘ.

Σε μια μεγάλη ομάδα η οποία αποτελείτε από χιλιάδες Στρατιωτικούς, έχουμε υποχρέωση να σκύψουμε πάνω από τα χρόνια προβλήματά τους και να τους δώσουμε την ευκαιρία να ακουστεί δυνατά η φωνή τους από τη Λάρισα.

Η θεματολογία της ημερίδας θα αποτελείτε από εργασίες που θα παρουσιάσουν συνάδερφοί μας όπως:

α) Βαθμολογική Εξέληξη ΕΜΘ / Μισθολόγιο

β) 2% κράτηση υπέρ ΕΛΟΑΑ

γ) Συνταξιοδοτικά Δικαιώματα

δ) Θεσμοθέτηση Κριτηρίων Εκτέλεσης Υπηρεσιών

ε) Αρχαιότητα Μεταξύ Ομοιόβαθμων

στ) Επιστροφή Εισφορών ΕΜΘ

αλλά και ότι άλλο προταθεί από τους παρευρισκόμενους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ομιλητές θα είναι οι:

Μούστος Πέτρος

Ντέλλας Σωτήριος

Ξανθόπουλος Ιωάννης

Τσιοπράς Δημήτριος

Λέντζιος Γεώργιος

Κασιδόπουλος Αριστείδης

αλλά και όποιος άλλος ζητήσει το λόγο.

Το συντονισμό της ημερίδας θα αναλάβει ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΛ Ντιντιός Θωμάς.

Η οργανώτρια Ένωσή μας απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε συναδέρφους όλων των προελεύσεων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα, να παρευρεθούν και να την στηρίξουν, αλλά και να καταθέσουν την άποψή τους σε ότι τους αφορά.

Κυρίως όμως απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους ΕΜΘ ανά την Ελλάδα να δώσουν με την βροντερή παρουσία τους ένα δυναμικό μήνυμα στα κέντρα αποφάσεων, για την άμεση επίλυση όλων αυτών των θεμάτων που απασχολούν αυτούς και τις οικογένειές τους.

ΤΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΣΠΕΛ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Ντιντιός Θωμάς

Σγός (ΤΤΗ)

6983509548

Ο Γεν. Γραμματέας

Ξανθόπουλος Ιωάννης

Ανθστής (ΕΑΦμΣ)
6983504260
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ