2019-11-10 12:00:31
Φωτογραφία για Οι εξελίξεις της εβδομάδας στη Φριτέζα
Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στις 21.45

Επεισόδιο 15 : «Αστακός αλα χειροπέδ του Κίμωνα»

Ο Αντρέας στριμώχνει τον Μαμαντού να αποκαλύψει πώς βρέθηκαν στα χέρια του τα πλαστά χαρτονομίσματα και μέσα από τις αοριστίες του «καληνύχτα Κεμάλ» καταλαβαίνει την πραγματική ένοχο. Παράλληλα η Μαριέττα έχει φύγει κι έχει αφήσει πίσω της ένα Κίμωνα που αφενός δεν ξέρει που να σταθεί και αφετέρου νιώθει την καυτή ανάσα της αστυνομίας στο σβέρκο του. Ο Φίλιππος παίρνει την εκδίκηση που χρώσταγε απ’ τον Μένιο φυτεύοντας στον Αλέκο και τη Ζαμπέλα το σπόρο της αμφιβολίας για τις ερωτικές προτιμήσεις του γιου τους. Είναι οριστική η φυγή της Μαριέττας από το Φτασμένο; Ο Κίμωνας θα βρεθεί αντιμέτωπος και πάλι με τον νόμο και συλλαμβάνεται.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου στις 21.45

«Η διεθνής αμνηστία της Λούνας»

Υπόθεση: Ο Κίμωνας αφήνεται μυστηριωδώς ελεύθερος και στην πορεία ανακαλύπτει ότι οι διώξεις τού δεν έχουν τελειώσει μόνο απ’ την Ελλάδα
. Η ευεργέτιδα του είναι η Λούνα και παλεύει να βρει τι τρέχει με την μυστηριώδη ξανθιά κυρία γιατί έχει μπροστά του τη φάβα αλλά δεν βλέπει τον λάκκο. Παράλληλα η Μαριέττα επιστρέφει και βρίσκει πίσω το μπλέξιμο που έχει δημιουργήσει η Παυλίνα με τα πάθη της. Λάκης και Σωκράτης συνεχίζουν να ξετυλίγουν το κουβάρι της εξαφάνισης του συμβολαιογράφου ενώ την ίδια ώρα η Λούνα παλεύει να κάνει τον Αντρέα να ξεκολλήσει από πάνω της. Η Φωτεινή επηρεασμένη από τα γεγονότα, δίνει απάντηση- έκπληξη στον Λάκη στην πρόταση που της έκανε να συγκατοικήσουν.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ