2019-11-10 13:58:31
Φωτογραφία για Διαβατά: Διαμαρτυρία με μπάρμπεκιου και αντιρατσιστική συγκέντρωση
Σε εξέλιξη βρίσκεται το ...«μπάρμπεκιου-πάρτι» στο κέντρο των Διαβατών, μετά από κάλεσμα πολιτών που διαμαρτύρονται για την παρουσία μεταναστών και Κέντρου κράτησης στην πόλη. Την ίδια ώρα πραγματοποιείται αντισυγκέτρωση έξω από το camp προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή. Σύμφωνα με ανακοίνωση των «Ενωμένων Μακεδόνων», που διοργανώνουν το «μπάρμπεκιου πάρτυ-διαμαρτυρία κατά της λαθρομετανάστευσης», υπάρχει άφθονο χοιρινό κρέας και αλκοόλ, γεγονός που προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις στην περιοχή και χαρακτηρίζεται ως ξεκάθαρα ρατσιστική κίνηση.

Όπως τονίζουν οι διοργανωτές: «Αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο στον εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης από τους κατευθυνόμενους ισλαμιστές κατά συντριπτική πλειοψηφία παράνομους μετανάστες. Οι περισσότεροι παράνομα εισερχόμενοι μετανάστες δεν προέρχονται από χώρες εμπόλεμης κατάστασης. Διαθέτουν τεράστια ποσά στους δουλεμπόρους για να περάσουν σε Ευρωπαϊκό έδαφος, είτε καθαρά για τυχοδιωκτικό σκοπό είτε όπως προβλέπουν κάποια διεθνιστικά σενάρια για τον εποικισμό και την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της Ευρώπης, υποβοηθούμενοι από τις ΜΚΟ της υποκριτικής και επιλεκτικής ψευτοφιλανθρωπίας».


Σ.Σ.

Αυτά λένε και κάνουν οι «Ελληναράδες» με τιμή και καμάρι! Οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» θέλουν να φάνε μπόλικο χοιρινό για να «προστατεύσουν» τον ελληνικό πολιτισμό, διότι… «στην τελική η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Ειλικρινά, τέτοιον «ελληναράδικο» ρατσισμό του «μπάρμπεκιου» δεν είχαμε ξανακούσει. Είναι επικίνδυνα γελοίοι Κυρίες και Κύριοι. Από την πλευρά της η ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) καταγγέλλει το μισάνθρωπο «μπάρμπεκιου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, έξω από το camp προσφύγων στα Διαβατά. «Η κινητοποίησή τους έχει ξεκάθαρα ρατσιστικά χαρακτηριστικά αφού αποβλέπει στην προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος ανθρώπων που έφυγαν από τις χώρες τους κυνηγημένοι από τον πόλεμο και τη φτώχεια», επισημαίνουν.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ