2019-11-10 21:14:27
Φωτογραφία για «Επαναστατική Αυτοάμυνα»: «Είμαι αθώος» λέει μέσα από τα κρατητήρια ο 41χρονος
Mε μήνυμά του που ανέβηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρει

πως «για άλλη μια φορά βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, κατηγορούμενος για πράξεις που δεν έχει κάνει»

Μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, όπου κρατείται από την περασμένη Παρασκευή (08.11.2019) όταν και συνελήφθη, ο ένας από τους κατηγορούμενος για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα» υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

Ο 41χρονος Β.Σ., με μήνυμά του που ανέβηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρει πως «για άλλη μια φορά βρίσκομαι στη ΓΑΔΑ, κατηγορούμενος για πράξεις που δεν έχω κάνει και στην ουσία είναι επειδή για άλλη μια φορά δεν σταμάτησα να αγωνίζομαι ενάντια στο κράτος και την εξουσία. Τα σενάρια που επεξεργάζεται η αντιτρομοκρατική δεν με πτοούν. Θα συνεχίσω να παλεύω ακλόνητος είτε έξω είτε μέσα από τις φυλακές».

Πρόκειται για τον 41χρονο που τον Απρίλιο του 2010 είχε συλληφθεί για σχέση με τον «Επαναστατικό Αγώνα», είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια αλλά αποφυλακίστηκε τον Φεβρουάριο του 2018 με βάση τις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Ο 41χρονος όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ είναι ο ένας από τους δυο ληστές που έκαναν τη ληστεία στο κατάστημα του ΟΠΑΠ στο Χολαργό, το βράδυ της 21ης Οκτωβρίου, και κρατούσε το καλάσνικοφ που εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντας τον 46χρονο που καταζητείται.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ