2019-11-11 08:10:18
Φωτογραφία για Παραιτήθηκε ο Ανχης Πέτρος Μούστος από τομεάρχης της ΠΟΜΕΝΣ – Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα
Του Ηλία Προύφα

Νέα παραίτηση στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ΠΟΜΕΝΣ. 

Σύμφωνα με επιστολή που κοινοποίησε δημόσια στα μέλη της ΕΣΠΕΛ, ο Πρόεδρός της Σμηναγός Θωμάς Ντιντιός, ο μέχρι σήμερα τομεάρχης γραμματείας Μέριμνας Προσωπικού και μέλος του Δ.Σ της ΕΣΠΕΛ, Ανχης Πέτρος Μούστος, υπέβαλε την παραίτησή του, από τη θέση του τομεάρχη της ΠΟΜΕΝΣ.

Να υπενθυμίσουμε ότι τις παραιτήσεις τους έχουν ήδη υποβάλλει από την ΠΟΜΕΝΣ, ο τ. Τομεάρχης Νομικών Θεμάτων Γεώργιος Λέντζιος καθώς και ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων, Αλέξανδρος Πράπας.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!

Διαβάστε την επιστολή.

Αγαπητά μέλη της ΕΣΠΕΛ,

σας προωθούμε την Επιστολή Παραίτησης του κ. Πέτρου Μούστου από Τομεάρχη της ΠΟΜΕΝΣ, για την ενημέρωση και αξιολόγησή σας:

'''Αγαπητά μέλη του ΔΣ της ΠΟΜΕΝΣ

Σήμερα, 10 Νοεμβρίου 2019 δηλώνω την παραίτησή μου, από τη θέση του Τομεάρχη Γραμματείας Μέριμνας Προσωπικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ).


Σας γνωρίζω, ότι είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος, διότι από την ανωτέρω θέση προσπάθησα καθ’ όλη την χρονική περίοδο των καθηκόντων μου, να αναδείξω θέματα που απασχολούν το συνάδελφο.

Δεν επιδόθηκα σε επικοινωνιακά τρικ, ούτε και σε κινήσεις εντυπωσιασμού, δίνοντας στις προτάσεις μου νόημα, σοβαρότητα και ανάλογη τεκμηρίωση, ώστε να αντιμετωπιστούν με την απαιτούμενη σοβαρότητα από την Στρατιωτική ιεραρχία αλλά και Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Η κίνηση της παραιτήσεως μου, προήλθε κάτω από ώριμη σκέψη, στηριζόμενη στο «κλίμα» των τελευταίων ημερών και κυρίως στις παρακάτω αποφάσεις σας:

ü  Σύσταση του πειθαρχικού συμβουλίου της ΠΟΜΕΝΣ την 16 Οκτ 19 [μόλις μια ημέρα πριν την διεξαγωγή ημερίδας της ΕΣΠΕΛ (στην οποία και συμμετείχα) που σκοπό είχε την ενημέρωση συναδέλφων που προέρχονται από παραγωγικές σχολές] για δρομολόγηση πειθαρχικής διαδικασίας της ΕΣΠΕΛ.

ü  Αποστολή εξωδίκων προς τα site Κράνος και Armyvoice (απόφαση στο πρακτικό του ΔΣ της 13 Οκτ 19).

Πιστεύω μου είναι ότι:

ü Η πάσης φύσεως πειθαρχική δίωξη, δεν έχει θέση στους κόλπους της θεσμικής εκπροσώπησης των Στρατιωτικών, παρά μόνο ως έσχατο μέσο.

ü Η νομική αντιπαράθεση με τον ηλεκτρονικό τύπο δεν βοηθά στην προβολή των ιδεών και των θέσεων.

ü Η ενότητα και η ομοψυχία στηρίζεται στον ειλικρινή διάλογο.

Σε συνέχεια της αποφάσεως μου, να ευχαριστήσω την συλλογική έκφραση, μέσα από την οποία μου δόθηκε η δυνατότητα προσφοράς του εαυτού μου, στην επίλυση των προβλημάτων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Με εκτίμηση

στους συναδέλφους - φίλους που πιστεύουν σε μένα

Πέτρος Μούστος

Ανχης (ΔΒ)

(Παρακαλώ για την προώθηση της επιστολής μου προς την ΠΟΜΕΝΣ και την ενημέρωση των μελών της ένωσής μου ΕΣΠΕΛ)'''
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ