2019-11-11 11:46:42
Φωτογραφία για Ημερίδα 404 ΓΣΝΛ, Περιφέρειας Θεσσαλίας και Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας με την στήριξη του ΑΓΕΣ Γ. Καμπά
Του Ηλία Προύφα

Την πρόθεσή του να παραστεί εφόσον το πρόγραμμά του το επιτρέψει, σε επιστημονική ημερίδα στη Λάρισα, εξέφρασε σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, την ερχόμενη Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, ξεκινά στη  Λάρισα, μεγάλη επιστημονική ημερίδα του νοσηλευτικού τομέα του 404, σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Κορυφαίοι επιστήμονες από όλη την Ελλάδα, θα βρίσκονται στη Θεσσαλική πρωτεύουσα, όπου θα μιλήσουν για όλες τις νέες εξελίξεις στη νοσηλευτική και ιατρική επιστήμη.

Στην ημερίδα την οποία στήριξε από την πρώτη στιγμή ο Α/ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, θα διεξαχθεί στο συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα την έναρξη των επιστημονικών εργασιών να κηρύξει ο ίδιος ο ΑΓΕΣ.

Να σημειώσουμε ότι ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γ. Καμπάς, από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για την ημερίδα, στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια των διοργανωτών και δικαιωματικά η κήρυξη των εργασιών του αξίζει...
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ