2019-11-11 14:21:26
Φωτογραφία για Suzuki Jimny turbo  Car Style
Δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς σε μια έκθεση όπως είναι η SEMA του Las Vegas. Η ιαπωνική

Car Style φαίνεται να το κατάφερε με την παρουσίαση του δικού της Suzuki Jimny του πρώτου που φέρει turbo.Το νέο Suzuki Jimny και η υπετροφοδότηση δείχνουν να ταιριάζουν καλά. Όπως φαίνεται και από την πρόταση της ιαπωνικής Car Style είναι κάτι που αναμένεται να αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμικό στο μέλλον αφού η τοποθέτηση του υπερσυμπιεστή στον κινητήρα των 1,5 λίτρων δεν δημιουργεί απλά “ένα ακόμη βελτιωμένο Jimny”.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την απόδοση του κινητήρα μετά και την τοποθέτηση του turbo kit της γνωστής αμερικάνικης GReddy. Για το ίδιο το kit το μόνο που είναι γνωστό αφορά τον υπερσυμπιεστή καυσαερίων που ανήκει στη σειρά TZ των Αμερικάνων, προέρχεται δηλαδή από την Mitsubishi Heavy Industries.

Οι τροποποιήσεις δεν περιορίζονται φυσικά εκεί αφού φαίνεται ξεκάθαρα και η εξάτμιση που προέρχεται επίσης από την αμερικάνικη εταιρία με τις βελτιώσεις να αφορούν και το αισθητικό κομμάτι με τους θόλους του Jimny από την Car Style να παρουσιάζονται ελαφρώς φουσκωμένοι και λίγο διαφορετικοί σε σχήμα, ενώ διαφορετικές είναι και οι ζάντες αλουμινίου Volk Racing όπως και τα ελαστικά.

Δείτε το Jimny της Car Style στο βίντεο που ακολουθεί.
anatakti
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ