2019-11-11 18:45:22
Φωτογραφία για Αν Θέλετε πολύχρωμα ipods.. τώρα αυτό είναι εφικτό
Όπως τα AirPods, έτσι και τα AirPods Pro είναι διαθέσιμα μόνο με το λευκό χρώμα της Apple. Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να έχουν μια επιλογή και εδώ μπαίνει το ColorWare. Αυτή η εταιρεία έχει ήδη κάνει ένα όνομα για την προσαρμογή των πρώτων AirPods και άλλων αξεσουάρ της Apple.

Η αρχή είναι απλή: Επιλέγουμε το ίδιο χρώμα και για τα δύο AirPods ή και διαφορετικό χρώμα για κάθε μοντέλο, τότε καθορίζουμε και ένα χρώμα για το πλαίσιο φόρτισης. Είναι δυνατό να επιλέξετε ματ φινίρισμα ή γυαλιστερό φινίρισμα για κάθε προϊόν. Η προσαρμογή γίνεται σε αυτή τη σελίδα .

Το κάθε AirPods Pro πωλείται για 389 δολάρια, όπου το βασικό μοντέλο σε λευκό στην Apple χρεώνεται 250 δολάρια και Θα πρέπει να προσθέσετε $ 50 δολάρια για να πάρετε την προσαρμοσμένη επιλογή σας, για συνολικά $ 439 δολάρια. Μια παραγγελία που θα γίνει σήμερα θα αποσταλεί εντός τριών έως τεσσάρων εβδομάδων.

Η τιμή είναι υψηλή, είναι αλήθεια. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι το ColorWave αποσυναρμολογεί κάθε στοιχείο, εφαρμόζει το νέο χρώμα και το τοποθετεί ξανά. Σημειώστε ότι δεν είναι δυνατόν να στείλετε το υπάρχον ζεύγος AirPods Pro για να πληρώσετε μόνο για την προσαρμογή.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ