2019-11-12 08:45:00
Φωτογραφία για Σημαντική δημοσιογραφική επιτυχία του Στρατιωτικού Συντάκτη του ΑΝΤ1 Χρ. Μαζανίτη
Τη στιγμή που ο Ερντογάν ετοιμάζεται για την επίσκεψή στον Λευκό Οίκο και την συνάντηση με τον Τραμπ, αίσθηση προκαλούν στις αμερικανο – τουρκικές σχέσεις οι δηλώσεις του Γερουσιαστή Γκας Μπιλιράκης, ο οποίος με συνέντευξη- βόμβα στον στρατιωτικό συντάκτη του ΑΝΤ1, Χρήστο Μαζανίτη, προτείνει την αποβολή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ.

Ο Αμερικανός Γερουσιαστής, Γκας Μπιλιράκης, είναι εκ των πρωταγωνιστών του νομοσχεδίου για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων καθώς και της αποβολής των ΗΠΑ από το πρόγραμμα των F-35 εξαιτίας της προμήθειας του ρωσικού συστήματος S-400 και της κλιμακούμενης στενής συνεργασίας με την Ρωσία.

Μιλώντας στον Χρήστο Μαζανίτη, ο οποίος ταξίδεψε στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών για να τον συναντήσει, του αποκάλυψε ότι πλέον το Κονγκρέσο θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά νέες κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας, με αφορμή την εισβολή στην Συρία, ακόμη και την αποβολή από το ΝΑΤΟ.

Μάλιστα επεσήμανε ότι οι Κούρδοι είναι σύμμαχοι των ΗΠΑ κι ότι τα αμερικανικά στρατεύματα θα πρέπει να επιστρέψουν στην Βόρεια Συρία, όπου έχει εισβάλλει η Τουρκία.

Όμως, ο Αμερικανός Γερουσιαστής μίλησε και για την οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα και τις ευκαιρίες που δίνονται αυτή την περίοδο για επενδυτική έκρηξη, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην επένδυση του Ελληνικού.
kranos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ