2019-11-12 10:06:50
Φωτογραφία για Παρουσία Αρχηγού ΓΕΣ στην Εκπαίδευση Εθνοφυλάκων της 9ης Μ/Π ΤΑΞΠΖ
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, μετέβη στο Πεδίο Βολής (ΠΒ) Δισπήλιου, όπου συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα, παρακολούθησε την εκπαίδευση των Εθνοφυλάκων που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) της Περιοχής Ευθύνης της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού (ΠΕ/9ης Μ/Π ΤΑΞΠΖ "ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ").

Η εκπαίδευση περιελάμβανε την πρακτική εφαρμογή πάνω σε αντικείμενα ατομικής τακτικής όπως οι Βολές Μάχης Ταχείας Αντίδρασης, ενώ διεξήχθησαν ασκήσεις με την εξέταση σεναρίων σύμφωνα με την αποστολή των ΤΕΘ. Η δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε σύμφωνα τις οδηγίες και υπό την

επίβλεψη της Κινητής Ομάδας Εκπαιδεύσεως (ΚΟΕ) της Ιης Μεραρχίας Πεζικού (Ι ΜΠ «ΣΜΥΡΝΗ»), η οποία έχει αποστολή να επισκέπτεται Μονάδες στην Περιοχή Ευθύνης της και να συνδράμει στην διαδικασία με τη μετάδοσηγνώσεων και εμπειρίας.

Ο Αρχηγός συνεχάρη τους Εθνοφύλακες και τους εκπαιδευτές τους, ενώ έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό για την συνέχιση της απαιτητικής εκπαίδευσης του προσωπικού.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ