2019-11-12 10:14:48
Φωτογραφία για Tζανακόπουλος για επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Απειλείται η Δημοκρατία
Την άποψη ότι απειλείται η Δημοκρατία εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στον απόηχο των επεισοδίων της ΑΣΟΕΕ τη Δευτέρα, καλύπτοντας πολιτικά το σύνθημα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ: «Η κανονικότητα επιτίθεται, η Δημοκρατία απειλείται».

«Αυτή είναι η κανονικότητα; Να δέρνει η αστυνομία φοιτητές; Εμείς τέτοια πράγματα δε θα κάναμε, και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κυβέρνησης από τα κρίσιμα ζητήματα γιατί βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση σε σχέση με το ακροδεξιό της ακροατήριο στο προσφυγικό». 

O βουλευτής ανέφερε ότι «καλά έκαναν» συνάδελφοί του και βρέθηκαν τη Δευτέρα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, επικρίνοντας την Αστυνομία «επειδή έριξε ξύλο και χημικά σε 200 φοιτητές» επειδή συγκεντρώθηκαν για να κάνουν συνέλευση παρότι η Σύγκλητος είχε κλείσει το πανεπιστήμιο. 

Όπως δήλωσε γύρω από την ΑΣΟΕΕ το ναρκεμπόριο καλά κρατεί μιλώντας για επιχείρηση αποπροσανατολισμού και επικοινωνιακού χαρακτήρα διαχείριση του ζητήματος.

«Η κυβέρνηση της Ν.Δ. με πολιτική επιλογή θέλει να ελέγξει ασφυκτικά και με ολοκληρωτικά το σύνολο των θεσμών είτε μιλάμε για τον υψηλότερο θεσμό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είτε μιλάμε για τη Δημόσια Διοίκηση λειτουργεί με τρόπο πραξικοπηματικό τόσο μέσα στο Κοινοβούλιο όσο και έκτος Κοινοβουλίου» επέμεινε.  

Ο κ. Τζανακόπουλος διάβασε μέσω του κινητού του και μια όπως την ανέφερε ανατριχιαστική καταγγελία για βασανιστήρια από δυνάμεις των ΜΑΤ τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στα Εξάρχεια. «Η σύλληψη προσχηματική και σκόπιμη. υπέστη βασανιστήρια πριν μεταφερθεί στην κρατική ασφάλεια τα οποία είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες… είναι περιστατικό από τη συμπεριφορά των ΜΑΤ την περασμένη Παρασκευή. Έχουμε να κάνουμε με μια κατάσταση στην οποία υπάρχουν λογικές ακραίας καταστολής ακραίας συμπεριφοράς των αστυνομικών» σχολίασε.

skai.gr

«The New Daily Mail» 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ