2019-11-12 14:40:47
Φωτογραφία για Στ. Πέτσας: Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει την στήριξή του άσυλο της ανομίας
«Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τελειώνει με τις γιάφκες των κουκουλοφόρων, των κατασκευαστών μολότοφ, των διακινητών ναρκωτικών και των λαθρέμπορων και, να επιστρέψει τα Πανεπιστήμια στους φυσικούς τους χρήστες, στους φοιτητές και τους καθηγητές» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, αναφερόμενος στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Πέτσας δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στην στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Χθες οι Έλληνες πολίτες με έκπληξη είδαν να οργανώνεται μία διαδήλωση, στην οποία μετείχαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αίτημα να συνεχιστεί η νοσηρή κατάσταση που διαμορφώθηκε κατά τα προηγούμενα χρόνια. Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει την στήριξή του άσυλο της ανομίας και την παρανομίας και προκαλεί την κοινωνία και την συντριπτική πλειονότητα των φοιτητών» ανέφερε.

Με αφορμή και την αστυνομική επιχείρηση σε κτήριο που τελούσε υπό κατάληψη στα Εξάρχεια επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνησης: «Τα Πανεπιστήμια να επιστρέψουν στους φοιτητές τους, οι γειτονιές στους κατοίκους τους και οι περιουσίες στους ιδιοκτήτες τους».


Αναφερόμενος στην εξάρθρωση της ομάδας «Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας» ο κ. Πέτσας σημείωσε πως η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία «εξουδετέρωσε έναν επικίνδυνο βραχίονα της ελληνικής τρομοκρατίας» και έκανε λόγο για «σημαντική επιτυχία που περιφρουρεί τη δημόσια ασφάλεια και τη Δημοκρατία».

Διαβεβαίωσε παράλληλα πως οι πολίτες «θα αισθανθούν και πάλι ασφαλείς και ελεύθεροι από τη φασιστική επιβολή της άποψης ισχνών μειοψηφιών».

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ