2019-11-12 23:30:16
Φωτογραφία για Φρουζής: Η Τουλουπάκη με πίεζε να μιλήσω για “πολιτικούς που χρηματίστηκαν”
Ο Κωνσταντίνος Φρουζής ξιφούλκησε κατά της εισαγγελέως Τουλουπάκη. Υποστήριξε ότι τον πίεζαν να «δώσει» πολιτικούς. Η εισαγγελέας υποστήριζε ότι έχει συντριπτικά στοιχεία εναντίον του. Του προτάθηκε να μπει στο σύστημα προστασίας μαρτύρων, αρκεί να κατέθετε για χρηματισμό πολιτικών.

Μύδρους κατά της Εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη εξαπέλυσε σύμφωνα με πληροφορίες ο Κωνσταντίνος Φρουζής, κατά την ολιγόωρη κατάθεσή του στην προανακριτική για την ενδεχόμενη εμπλοκή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση της Novartis.

“Mου ζήτησαν να καταθέσω κατά πολιτικών προσώπων ότι χρηματίστηκαν” φέρεται να ανέφερε συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Φρουζής.

Ο Φρουζής, οι αποκαλύψεις και η… διευκρινιστική των βουλευτών της ΝΔ

Όπως κατά πληροφορίες υποστήριξε, κλήθηκε άτυπα στο γραφείο της Εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, με πρωτοβουλία της ιδίας τον Μάιο του 2018, και πως ήταν μια συνάντηση ενός τετάρτου με παρόντα έξι άτομα.


Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Φρουζής κατέθεσε πως η κυρία Τουλουπάκη του πρότεινε με επιμονή να κάνει χρήση του ευεργετικού νόμου προστασίας του ποινικού κώδικα, αρκεί να μιλήσει για πολιτικούς. Μάλιστα φέρεται να κατέθεσε πως η κυρία Τουλουπάκη του είπε ότι δεν πρέπει απλά να καταθέσει ό, τι ξέρει για την υπόθεση, αλλά -επειδή έχει συντριπτικά στοιχεία εναντίον του- να πει για την υπόθεση των δέκα πολιτικών.

Ο ίδιος ο κ. Φρουζής δεν απάντησε και όπως φέρεται να είπε στην Προανακριτική, η κυρία Τουλουπάκη ήταν ο μοχλός πίεσής του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όταν βουλευτές της ΝΔ τον διέκοψαν και τον ρώτησαν εάν χρησιμοποιήθηκε η έκφραση “πολιτικά πρόσωπα” ο κ. Φρουζής απάντησε «ναι».

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Novartis φέρεται να έχει καταθέσει πως έγινε μια έρευνα στο σπίτι του από Αρχή που δεν ήξερε ποια ήταν καθώς δεν του έδωσαν στοιχεία και είπε πως με αυτή την υπόθεση έχει υποστεί ταλαιπωρία και bullying εδώ και τέσσερα χρόνια.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ