2019-11-13 13:20:57
Φωτογραφία για Βέβηλος Vs BDFoxmoor: Άγρια σύγκρουση στη «Low Bap»
Σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον BD Foxmoor των Active Member και τον πρώην συνεργάτη του στη Low Bap σκηνή, Βέβηλο. Όπως αναφέρει το news247.gr αρχικά, ο Βέβηλος επιτέθηκε με σκληρά λόγια εναντίον του BD Foxmoor, με αφορμή ένα νέο στίχο του δεύτερου, για τραγούδι που ακούστηκε στο live των Active Member στο Γκάζι.

«Σε ένα από τα τελευταία live των Active Member (Official), το Σάββατο 9/11 στο Πειραιώς academy, ο BD FOOXMOOR , γνωστή καρικατούρα της hip hop σκηνης, μετά το φυσάει κόντρα, βγήκε από το πρόγραμμα του για να μου αφιερώσει ένα τραγούδι» αναφέρει ο Βέβηλος και στη συνέχεια επιτίθεται στον BD με οξύτατους χαρακτηρισμούς.

«Πάνε χρόνια που ο Μιχάλης γράφει οτι να ναι αλλά αυτά τα δύο τετράστιχα αφου αναφέρονται στο πρόσωπο μου, που σαν άλλος Μιχαλολιάκος παίζει και να μην παραδεχθεί, θα ήθελα να τα αναλύσω. "Όσους δεν βλέπεις κοντά μας είναι πονήματα του χθες /περαστικοί απ’ τη μπουζού και τα γαμωμαναδικα / να καμαρώνεις ήρωες σου που ψείριζαν γριές / σπρώχνανε πρέζα και έκλεβαν βενζινάδικα. Για οσους δε βλέπεις κοντά μας παίρνει καιρό / δεν είναι εύκολο τα ρημάδια υπάρχουν σε αφθονία / γι’ αυτό σου έστησα μια φάρσα επί σκηνής να το χαρώ / ένα λαρύγγι των μπάτσων να λέει το policemania...".


Στο επίκεντρο της διαμάχης μπήκε και ο Πυροβάτης, μέλος των Βαβυλώνα που είχε χάσει τη ζωή του, αλλά και οι αναφορές στην «πρέζα» και τις φυλακές. Ο Βέβηλος κάνει αναφορά και σε περιστατικό του 2009 όταν ο BD Foxmoor είχε αναφερθεί στην αδερφή του, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει:

«Τώρα που το σκέφτομαι είστε σαν πάνελ με Λιάγκα και Γκαγκάκη. Έτσι διασύρουν κι εκείνοι».

Ακολούθησε η απάντηση του BD Foxmoor με εξαιρετικά σκληρές εκφράσεις. Ο επικεφαλής των Active Member κατηγορεί τον Βέβηλο για λαϊκισμό και αντιγραφή, ενώ σημειώνει πως το νέο του τραγούδι, το οποίο θεώρησε προσβολή ο Βέβηλος, «είναι γραμμένο για πολλούς αλλά μάλλον ταυτίστηκες με όλα όσα αναφέρω, ενώ εγώ να σε σκέφτηκα σε 3-4 στίχους από τους 80 που έχει το κομμάτι. Χαλάλι σου κι αυτό».

«Είναι τιμητικό που από ένα σκουπίδι σαν κι εσένα δεν ακούστηκαν καλά λόγια για μένα γιατι τότε θα είχες πρόβλημα» αναφέρει σε άλλο σημείο ο BD Foxmoor, και τον κατηγορεί ότι «πάντα ψόφαγε για ίντριγκα».

Η ανάρτηση του Βέβηλου

Η απάντηση του B.D. Foxmoor:

https://tvxs.gr/news/moysiki/bebilos-vs-bdfoxmoor-agria-sygkroysi-sti-low-bap
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ