2019-11-13 16:40:41
Φωτογραφία για Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τα βάζει με τον Λάκη Γαβαλά
«Είδα κάτι μαλλιά πρόβατο σε κάποια… Αν αυτή κρατάει original τσάντα, εγώ θα πιστεύω ότι είναι μαϊμού. Ούτε καν ξέρω το όνομα, σας ορκίζομαι», δήλωσε πρόσφατα ο Λάκης Γαβαλάς για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Εκείνη, καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, του απάντησε:

«Ο Λάκης Γαβαλάς είναι κυκλοθυμικός γιατί όταν με σχολίαζε σαν νύφη του άρεσε πάρα πολύ και μόνος του έλεγε το όνομά μου. Τώρα δεν ξέρω γιατί με ξέχασε. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ένα άτομο σαν τον Λάκη Γαβαλά που είναι τόσο extravagant και έχει κάνει τόσο ακραίες εμφανίσεις -έχουμε δει να βάζει στο κεφάλι του από καπέλο μάγισσας μέχρι μπανάνες- ότι του φαίνεται το άφρο μαλλί το 2019 τόσο ακραίο, που όποιο περιοδικό κι αν ανοίξεις θα το δεις».

Και ξαφνικά, η Κάλλια Ελευθερίου έκανε την παρέμβασή της προβληματίζοντας λίγο την παρέα: «Είσαι ένα άτομο με ένα στυλ που αν σε δω με μία τσάντα ακριβή, δεν θα πιστέψω ότι είναι κανονική τσάντα. Δεν σε έχω δει με καμία τσάντα τέτοια. Πιστεύω ότι το στυλ σου είναι πιο καθημερινό, πιο κοντά στην μέση γυναίκα».

 «Λέει ότι το προφίλ μου είναι Β, αυτό είναι μεγάλη αγένεια. Ο ίδιος λέει πόσο ευγενής είναι, δεν ξέρω που πήγε τόση ευγένεια!», κατέληξε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ