2019-11-13 20:04:06
Φωτογραφία για Πριόνισαν κολόνες της ΔΕΗ που εξυπηρετούν δομή φιλοξενίας
Αναστάτωση και έντονη ανησυχία επικρατεί από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης

στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στη Βέροια, καθώς διαπιστώθηκε ότι κολόνα του δικτύου της ΔΕΗ, που εξυπηρετεί τη δομή φιλοξενίας προσφύγων, ήταν πριονισμένη και κομμένη με τα καλώδια επάνω στο δρόμο. Στο σημείο έσπευσαν συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ και η αστυνομία για την καταγραφή του γεγονότος και την επιβολή τυχόν περιοριστικών μέτρων.

Το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, το οποίο επιλήφθηκε της υπόθεσης, κάνοντας πρώτη αυτοψία στην περιοχή διαπίστωσε ότι πέρα από την κολόνα που είναι πριονισμένη και πεσμένη στο έδαφος, σε άλλες δυο κολόνες επιχειρήθηκε το κόψιμό τους σε βαθμό που, όπως ανέφεραν, η μία ειναι κομένη κατά το μισό και η άλλη φέρει εμφανή σημάδια πριονίσματος.

Από τη στιγμή που σημειώθηκε το περιστατικό, λειτούργησε το αυτόματο σύστημα ασφαλείας με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως διακοπή ηλεκτροδότησης του κυκλώματος, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος από τα γυμνά καλώδια που βρίσκονται στο σημείο κοπής της κολόνας.

Πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι αυτός ή αυτοί που προέβησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια, έκοψαν την κολόνα και επιχείρησαν να κόψουν τις άλλες δυο, πιθανότατα με πριόνι χειρός ή μπαταρίας, κάτι που εικάζεται απο τα ίχνη του πριονίσματος.

Πηγή: Verianet
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τρυπες - Το Τρενο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τρυπες - Το Τρενο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ