2019-11-14 10:00:20
Φωτογραφία για Ο Άρης φέτος ξεκινάει με γκολ από τα αποδυτήρια
Διαχρονικά ο Άρης σαν ομάδα δεν είχε αυτό λέμε, το γρήγορο γκολ. Και δεν μιλάμε ότι δεν είχε την ευχέρεια να σκοράρει στο πρώτο 20λεπτο μισάωρο, αλλά ότι στα περισσότερα παιχνίδια του καταφέρνει να βρει δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό έχει αλλάξει φέτος, καθώς ο Άρης, τόσο επί ημερών Τόλη Τερζή όσο και από τη στιγμή που ανέλαβε ο Μίχαελ Ένινγκ, οι κίτρινοι σκοράρουν από νωρίς.

Τόσο νωρίς που… μόλις που συμπληρώνεται πρώτο δεκάλεπτο κιόλας της αναμέτρησης! Στο σύνολο οι κίτρινοι έχουν σημειώσει 16 τέρματα ως τώρα, πέντε εκ των οποίων στα πρώτα δέκα λεπτά. Το… καλό άρχισε στο ντέρμπι με της Τούμπας όταν ο Μπράουν Ιντέγε άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης μόλις στο 3ο λεπτό. Συνεχίστηκε στα δύο εντός έδρας ματς με την ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό, συνέβη και στο ντεμπούτο του Ένινγκ στον κίτρινο πάγκο στην Ξάνθη, αλλά και στο πρόσφατο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Το γκολ του Λούκας Σάσα ήρθε συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό του ματς και ήταν συνολικά το πέμπτο του Άρη στα πρώτα δέκα λεπτά ενός αγώνα
. Δύο από αυτά τα γρήγορα τέρματα έχει σημειώσει ο Μπρούνο Γκάμα. Το να ξεκινά μια ομάδα με… γκολ από τα αποδυτήρια είναι κάτι παραπάνω από θετικό, καθώς παίρνεις ο ίδιος ψυχολογία, ενώ παράλληλα καταστρέφεις τα πλάνα των αντιπάλων σου. Το κακό για τον "Θεό του πολέμου" όμως είναι ότι μόνο στα δύο από αυτά τα πέντε ματς, κατάφεραν στο τέλος να φτάσουν στο τέλος στη νίκη. Κόντρα σε Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και 2-0 αντίστοιχα. Θυμίζουμε ότι πέρσι ο Άρης είχε βρει δίχτυα στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα (1-2 οι κίτρινοι) μόλις στο 18ο δευτερόλεπτο με σκόρερ τον Ματέο Γκαρσία.

Πηγή: sportime.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ