2019-11-14 10:00:35
Φωτογραφία για Μεγάλη Καμπάνια Ενημέρωσης για την Oδική Ασφάλεια από σήμερα στο OPEN
 Με το σύνθημα «Eίναι στο Χέρι σου να Επιλέξεις Προορισμό», το OPEN ξεκινάει καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με το εξαιρετικά σημαντικό θέμα της Οδικής Ασφάλειας.

 Τα τροχαία δυστυχήματα είναι δυστυχώς πολύ συχνό φαινόμενο στους ελληνικούς δρόμους, με τη χώρα μας να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης της οδικής ασφάλειας πανευρωπαϊκά. Κάθε χρόνο θρηνούμε εκατοντάδες θύματα στην άσφαλτο από αμέλεια και εγκληματικά λάθη που με καλύτερη ενημέρωση θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Αλλάζοντας τις καθημερινές του συνήθειες, ο Έλληνας οδηγός μπορεί να αποκτήσει την οδική συμπεριφορά που θα ανατρέψει τα σημερινά δεδομένα.

 Το OPEN αφουγκραζόμενο το μείζον αυτό θέμα επιδεικνύει στάση ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, λαμβάνοντας μία σημαντική πρωτοβουλία.

Από σήμερα και για το επόμενο διάστημα ο σταθμός θα ενημερώνει καθημερινά το κοινό για τους κινδύνους που κρύβει η οδήγηση και πως μπορεί κάποιος να τους αποφύγει. Οι παρουσιαστές του OPEN, πρεσβευτές αυτής της καμπάνιας, θα ενημερώνουν το κοινό για τους σημαντικούς άξονες της οδικής ασφάλειας.


Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μαζί με την Ανθή Βούλγαρη, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη, η Κατερίνα Καινούργιου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Φαίη Μαυραγάνη, η Μαρία Μπακοδήμου, η Χριστίνα Βραχάλη, ο Κριστόφ Βαζέχα, ο Παύλος Σταματόπουλος, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Νίκος Κοκλώνης δίνουν το σύνθημα: Είναι στο Χέρι σου να Επιλέξεις Προορισμό.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ