2019-11-14 16:39:21
Φωτογραφία για Μανωλάκος: «Προσέλκυση επενδύσεων σε κλίμα βίας και τρομοκρατίας, δεν μπορεί να υπάρξει-ενισχύεται η Δημόσια Ασφάλεια»
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ

Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πειραιάς, 14/11/2019

Νικόλαος Μανωλάκος: «Προσέλκυση επενδύσεων σε κλίμα βίας και τρομοκρατίας, δεν μπορεί να υπάρξει-ενισχύεται η Δημόσια Ασφάλεια»

«Όσα επενδυτικά νομοσχέδια κι αν ψηφίσουμε, σε όσες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και αν προβούμε, προσέλκυση επενδύσεων υπό την απειλή τρομοκρατίας και ενός ιδιότυπου αντάρτικου πόλης στο κέντρο των Αθηνών ή στα κέντρα προσέλκυσης επενδυτικών κεφαλαίων, δε μπορεί να υπάρξει. Αντιμετώπιση της τρομοκρατίας με ευχολόγια δε μπορεί να γίνει», τόνισε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ. κ. Νικόλαος Μανωλάκος, υποστηρίζοντας την επιτακτική ανάγκη αυστηροποίησης του νομοθετικού πλαισίου, όπως αυτή περιλαμβάνεται στις διατάξεις του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης «Τροποποιήσεις Ποινικού Κώδικα, Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και συναφείς διατάξεις» και ψηφίστηκε με ευρύτατη πλειοψηφία, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 13ης Νοεμβρίου 2019.


«Η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους δρόμους, τις γειτονιές και τα καταστήματα, αποτελεί κύριο παράγοντα για την επίτευξη μιας υγιούς κοινωνικής και οικονομικής ζωής», σημείωσε ο κ. Νικόλαος Μανωλάκος, στηλιτεύοντας τα θλιβερά περιστατικά ανομίας που αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας διεθνώς.

Αναφορικά δε, με την βούληση της Πολιτείας να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά, τα τροχαία δυστυχήματα και να περιορίσει «την εκατόμβη νεκρών που θρηνούμε κάθε χρόνο στην άσφαλτο» όπως χαρακτηριστικά είπε ο βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ, ο κ. Νικόλαος Μανωλάκος τάχθηκε υπέρ των διατάξεων «του νομοσχεδίου που επιβάλλουν, μέχρι και ισόβια κάθειρξη, για όποιον οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών και προκαλέσει απώλεια ανθρώπινης ζωής».

«Στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα αποτροπής, θωρακίζουμε τη χώρα, ενισχύουμε την εθνική μας ασφάλεια», διεμήνυσε ο κ. Νικόλαος Μανωλάκος, αναφορικά με την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού-προσφυγικού, αφήνοντας να εννοηθεί πως, η αύξηση των ποινών που θα επιβάλλονται στους διακινητές μεταναστών και προσφύγων, θα λειτουργήσει αποτρεπτικά και θα συνδράμει θετικά στη διαχείριση της κρίσης.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ