2019-11-14 17:40:24
Φωτογραφία για Ένα ακόμα διεθνές Μέσο ρίχνει φως στις έρευνες της Νικολούλη
Συνεχίζει να ρίχνει «Φως στο Τούνελ» βοηθώντας σημαντικά τις έρευνες για υποθέσεις εξαφανίσεων αλλά και εγκλημάτων. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που για ακόμα μία φορά ένα ξένο Μέσο Ενημέρωσης ρίχνει… φως στο έργο της Αγγελικής Νικολούλη, αναφέροντας μάλιστα και τη σημαντική βοήθειά της στην εξιχνίαση υποθέσεων.

Συγκεκριμένα το Ουαλικό διαδικτυακό Μέσο www.walesonline.co.uk αναφέρεται στην  εκπομπή του ALPHA για την υπόθεση εξαφάνισης του 73χρονου Ουαλού Τζον Τόσελ τον περασμένο Ιούνιο στη Ζάκυνθο, φιλοξενώντας μάλιστα συνέντευξη της κόρης του. Η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε στην εκπομπή της με την εξαφάνιση του 73χρονου, ενώ έστειλε και δημοσιογράφο της εκπομπής στη Ζάκυνθο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο άρθρο του Μέσου επισημαίνεται ότι «Η εκπομπή ερευνών “Φως στο τούνελ” έχει καλή ιστορία: σε περισσότερα από 827 επεισόδια, η κ. Νικολούλη βοήθησε στην επίλυση διαφόρων υποθέσεων, μεταξύ των οποίων η εξεύρεση περισσότερων από 1.610 ατόμων και η εξάλειψη περίπου 25 φόνων», καταλήγοντας πως για τους συγγενείς του αγνοούμενου «Η μόνη τους ελπίδα τώρα είναι ότι κάποιος που παρακολουθεί την εκπομπή του ALPHA θα θυμηθεί κάποια ζωτική ένδειξη για τις τελικές του γνωστές ώρες στο νησί» και θα καταφέρουν να τον εντοπίσουν…!

Melas Blog | Newsit

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ