2019-11-14 19:04:40
Φωτογραφία για Ένα γεύμα με τον επικεφαλής οικονομικών υπηρεσιών της Apple δημοπρατήθηκε για καλή αιτία
Μετά από τον Tim Cook και τον Eddy Cue στο παρελθόν, τώρα είναι η σειρά του Luca Maestri. Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple συμμετέχει στο Charitybuzz για να δώσει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να πάρουν μαζί του ένα γεύμα.  

Το γεύμα δεν είναι, φυσικά, δωρεάν, προσφέρεται ως δημοπρασία. Αλλά ούτε η Apple ούτε ο Luca Maestri θα αγγίξουν την τσέπη τους, το συνολικό ποσό που θα δαπανηθεί θα δοθεί στο Ίδρυμα Andrea Bocelli. Σκοπός του είναι να ενδυναμώσει τους ανθρώπους και τις κοινότητες σε καταστάσεις φτώχειας, αναλφαβητισμού, ψυχικής νόσου και κοινωνικού αποκλεισμού, προωθώντας και υποστηρίζοντας εθνικά και διεθνή προγράμματα που αποσκοπούν στην εξάλειψη αυτών των εμποδίων.

Η δημοπρασία ξεκίνησε σήμερα στο site Charitybuzz . Είναι στα $ 20.000 τη στιγμή που δημοσιεύεται αυτό το άρθρο. Η σελίδα δείχνει ότι η εκτιμώμενη αξία της "παρτίδας" είναι στα $ 50.000 δολαρια.

Ο υψηλότερος πλειοδότης μπορεί να συνοδεύεται εάν το επιθυμεί. Το γεύμα θα διαρκέσει περίπου μία ώρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Μια επίσκεψη στην πανεπιστημιούπολη της Apple προγραμματίζεται επίσης για την ημέρα, αλλά θα παρασχεθεί απευθείας από έναν υπάλληλο και όχι από τον Luca Maestri. Η δημοπρασία λήγει στις 5 Δεκεμβρίου.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ