2019-11-14 19:57:43
Φωτογραφία για Η Αεροφλότ «έκοψε» τα δωρεάν μίλια επιβάτη λόγω μιας... υπέρβαρης γάτας!
Ο Μιχαήλ Γκαλίν περηφανεύτηκε για το κόλπο που εφάρμοσε προκειμένου να επιβιβάσει σε αεροπλάνο τη γάτα του

Στην απόφαση να ακυρώσει όλα τα δωρεάν μίλια σε επιβάτη προχώρησε η ρωσική αεροπορική εταιρεία Αεροφλότ μετά την αποκάλυψη ότι έβαλε κρυφά σε αεροπλάνο την γάτα του.

Οι μπελάδες για τον Μιχαήλ Γκαλίν ξεκίνησαν όταν περηφανεύτηκε με ανάρτησή του στο Facebook για τον τρόπο με τον οποίο ξεγέλασε τους υπευθύνους προκειμένου να έχει μαζί του στην καμπίνα των επιβατών τη γάτα του, τον Βίκτορ, κατά τη διάρκεια ταξιδιού από τη Λετονία στο Βλαδιβοστόκ.

Σύμφωνα με τον Γκαλίν το ζύγισμα έδειξε ότι η γάτα του ζύγιζε 10 κιλά και γι' αυτό δεν μπορούσε να βρίσκεται στην καμπίνα των επιβατών καθώς η Αεροφλότ έχει βάλει το όριο στα 8 κιλά.

Έτσι ο Γκαλίν έβαλε σε εφαρμογή «ένα στρατηγικό σχέδιο για να βρω μια παρόμοια γάτα χαμηλότερου βάρους».

Όπως έγραψε, παρουσιάζοντας το σχέδιό του, εμφανίστηκε τελικά στο αεροδρόμιο με μια άλλη γάτα που έμοιαζε στον Βίκτορ αλλά ήταν ελαφρύτερη κατά 3 κιλά.


Αφού ολοκλήρωσε την αλλαγή των γατών ο Γκαλίν στη συνέχεια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με τον ίδιο και τη γάτα του μέσα στην καμπίνα των επιβατών.

Οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας όταν είδαν τις αναρτήσεις του Γκαλίν έλεγξαν τις κάμερες ασφαλείας και επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς του. «Η Αεροφλότ αποφάσισε να αφαιρέσει τον επιβάτη από το πρόγραμμα συχνών πτήσεων. Όλα τα μίλια του (σ.σ. υπολογίζονται σε 400.000) που συγκέντρωσε κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα εξαφανιστούν» ανακοίνωσε η ρωσική εταιρεία.

Η απόφαση αυτή, ωστόσο, προκάλεσε αντιδράσεις με αρκετούς Ρώσους να μιλούν για προσπάθεια ενοχοποίησης των υπέρβαρων γατών και να εκφράζουν φόβους ότι πλέον δεν θα μπορούν να έχουν μαζί τους στις καμπίνες τα κατοικίδιά τους.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ