2019-11-14 20:29:33
Φωτογραφία για Ρόδος: Νύχτα κόλαση για ανήλικο σε παραλία – Ο πατέρας του, τον άφησε σε λάθος χέρια
Το 14χρονο παιδί έβαλε τα κλάματα και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται. Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσει εντός της ημέρας, ο 54χρονος Ολλανδός, που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 14χρονο συμπατριώτη του στη Ρόδο, μετά από κοινή διασκέδασή τους σε μπαρ της περιοχής. Το περιστατικό, για το οποίο κατηγορείται ο αλλοδαπός, αναφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού το βράδυ του Σαββάτου 9 Αυγούστου 2015 από τον – τότε- 48χρονο πατέρα του ανήλικου Ολλανδού.

Όπως τονίζεται και στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, ο 48χρονος με τη σύζυγο και τον –τότε- 14χρονο γιο του είχαν φθάσει στο νησί, στις 30 Ιουλίου 2015 και έκτοτε διέμεναν σε ξενοδοχείο στην Ιαλυσό. Εκεί γνωρίστηκαν με τον 54χρονο, τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά και έκαναν παρέα.

Οι τρεις άνδρες, ο 54χρονος, ο 48χρονος και ο 14χρονος γιος του στις 8 Αυγούστου 2015 πήγαν σε κλαμπ που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο για να πιουν ένα ποτό. Μία ώρα αργότερα ο 48χρονος έφυγε από το μπαρ και όπως είπε, άφησε τον γιο του μαζί με τον 54χρονο. Ο ανήλικος επέστρεψε – σύμφωνα με την κατάθεση του πατέρα- δύο ώρες αργότερα και η κατάστασή του δεν ήταν καλή αφού έβαλε τα κλάματα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διάστημα των δύο ωρών που μεσολάβησαν ο 54χρονος έχοντας καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, όταν έφυγε από το μπαρ ο 48χρονος, πήρε τον ανήλικο και πήγαν στην παραλία. Εκεί αφού κάθισαν σε ξαπλώστρες, κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τον 14χρονο.

Όταν ξημέρωσε ο 48χρονος ενημέρωσε για το περιστατικό τη σύζυγό του και εν συνεχεία τη σύζυγο του 54χρονου και ακολούθησε η καταγγελία στην αστυνομία και η σύλληψη του αλλοδαπού.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14 έτη όχι όμως και τα 18, σε ασέλγεια από πρόσωπο που του έχουν εμπιστευθεί να φυλάσσει τον ανήλικο έστω και προσωρινά.

Πάντως ο 54χρονος, απολογούμενος στην ανακρίτρια, αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως αυτές του απαγγέλθηκαν και σημείωσε ότι πράγματι διασκέδαζαν από κοινού με την οικογένεια του 14χρονου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ανέλαβε τη φύλαξη του νεαρού, όπως ισχυρίστηκαν οι γονείς του. Ο ίδιος είπε επίσης ότι δεν θυμάται τι ακολούθησε καθώς είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

newsit.gr

Πηγή: rodiaki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
VW Golf Cabriolet;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
VW Golf Cabriolet;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ