2019-11-14 22:20:21
Φωτογραφία για Τεχνολογία Συμπύκνωσης με Πετρέλαιο
Με την τεχνολογία συμπύκνωσης μπορείτε πλέον να συνεχίσετε να θερμαίνεστε χρησιμοποιώντας πετρέλαιο με ακόμα μικρότερο κόστος. Η τεχνολογία συμπύκνωσης, είναι

μια αποδεδειγμένα αποδοτική μέθοδος εξοικονόμησης ενέργειας σε όλα τα συστήματα θέρμανσης και είναι φιλική προς το περιβάλλον.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε νέες κατοικίες καθώς και σε σπίτια που ανακαινίζονται, είτε αυτά είναι μονοκατοικίες είτε διαμερίσματα. Όσοι διαθέτουν ακόμα λέβητα θέρμανσης χαμηλής απόδοσης, ήρθε η ώρα να εξετάσουν το ενδεχόμενο αντικατάστασής του, καθώς τα παλιότερα συστήματα θέρμανσης σπαταλούν τεράστια ποσά ενέργειας - σε αντίθεση με τους επιδαπέδιους λέβητες συμπύκνωσης που σε συνδυασμό με την έξυπνη τεχνολογία αντιστάθμισης, καταναλώνουν έως και 30% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με μία συμβατική εγκατάσταση θέρμανσης.

Οι νέοι επιδαπέδιοι λέβητες συμπύκνωσης πετρελαίου Bosch Olio Condens 2300 F συνδυάζουν εξαιρετικά υψηλή απόδοση με πολύ ανταγωνιστικό κόστος κτήσης και είναι διαθέσιμοι σε δύο εκδόσεις, 25kW και 32kW.


Bosch Condens Olio 2300F. Η επώνυμη ποιότητα Bosch φαίνεται στις λεπτομέρειες.

Ο λέβητας Bosch Olio Condens 2300 F είναι κατασκευασμένος με την αξιοπιστία της Bosch – και αποτελείται από δοκιμασμένα εξαρτήματα που έχουν αποδείξει την αξία τους σε μεγάλο αριθμό εφαρμογών και σε βάθος χρόνου. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε τη χρήση ενός αξιόπιστου λέβητα συμπύκνωσης πετρελαίου, υψηλής αντοχής και με επώνυμη ποιότητα Bosch σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή χάρη στη μεγάλης κλίμακας παραγωγή του προϊόντος.

Υψηλή απόδοση

O λέβητας μετατρέπει σχεδόν όλη την ενέργεια του πετρελαίου θέρμανσης σε ωφέλιμη θερμότητα για το σπίτι σας, διατηρώντας την κατανάλωση σταθερά σε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο. Χάρη στην υψηλή απόδοση που εξασφαλίζει η τεχνολογία συμπύκνωσης από την Bosch, ο εποχιακός βαθμός απόδοσης του λέβητα φτάνει το 91% (που αντιστοιχεί σε μέγιστο βαθμό απόδοσης έως 103,4%). Επίσης, καταναλώνει σημαντικά λιγότερο καύσιμο φέροντας πιστοποίηση ενεργειακής κλάσης Α βάσει ErP 2015.

Κατασκευασμένος για να αντέχει

Ο λέβητας Bosch Olio Condens 2300 F είναι εξοπλισμένος με έναν δευτερεύοντα εναλλάκτη από ανοξείδωτο χάλυβα. Ο συνδυασμός υλικών ποιότητας εξασφαλίζει αντοχή έναντι της διάβρωσης και κατ' επέκταση μεγάλη διάρκεια ζωής του λέβητα. Ο λέβητας είναι εξοπλισμένος με έναν εξαιρετικά αξιόπιστο καυστήρα πετρελαίου μπλε φλόγας, έχει πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου κατά τη λειτουργία του και άριστη ποιότητα καύσης.

Εύκολη αντικατάσταση του παλιού σας λέβητα

Χάρη στο εξαιρετικά χαμηλό του βάρος (114 κιλά) και τις ιδιαίτερα μικρές του διαστάσεις (850x520x600mm), ο λέβητας Bosch Olio Condens 2300 F είναι η ιδανική επιλογή για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της εγκατάστασής σας, καθιστώντας την αντικατάσταση του παλιού σας λέβητα εξαιρετικά εύκολη από κάθε άποψη!
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ