2019-11-15 13:22:44
Φωτογραφία για ΥΦΕΘΑ Αλκ. Στεφανής: ''Τιμώ, σέβομαι και στηρίζω το έργο των διαπιστευμένων δημοσιογράφων του ΥΠΕΘΑ''
Του Ηλία Προύφα

Σέβεται, στηρίζει και τιμά το έργο των διαπιστευμένων δημοσιογράφων του ΥΠΕΘΑ, με το οποίο καθημερινά αναδεικνύεται η προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων προς την Πατρίδα, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το kranosgr το στρατιωτικό του γραφείο, σχετικά με το σχολιασμό με τίτλο ''Στα κρύα του λουτρού...'', που δημοσιεύθηκε χθες το απόγευμα, μετά την συνάντηση - ενημέρωση του υπουργού, με τους στρατιωτικούς συντάκτες.

Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης με τον ΥΦΕΘΑ και χωρίς κανέναν υπαινιγμό ότι δε στηρίζει το έργο των δημοσιογράφων, κάτι το οποίο το kranosgr, έχει κατά καιρούς αναδείξει, ειδικά στη διετή θητεία του ως ΑΓΕΣ, παραθέτει αυτούσια την επιστολή.

Η έκφρασή μας ''Τους άφησε στα κρύα του λουτρού...'' είναι κάτι που σχολιάστηκε χαριτολογώντας και μόνο έτσι όπως εξάλλου γράφτηκε, χωρίς κανένα υπαινιγμό. Εξάλλου στο τέλος του κειμένου, αναφέρουμε ότι, ''Μία νέα μάζωξη διαπιστευμένων με κύριο μενού το μεταναστευτικό, ίσως είναι επιβεβλημένη'', κάτι που προσωπικά θεωρούμε δεδομένο ότι ο ΥΦΕΘΑ, θα την πραγματοποιήσει.


Ακολουθεί η ανακοίνωση. 

Από το Στρατιωτικό Γραφείο του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, επισημαίνονται, αναφορικά με το χθεσινό δημοσίευμα του Ιστολογίου (blog) “KRANOSGR” με τίτλο: «Στα κρύα του λουτρού …..», τα ακόλουθα:

- Ο κ. ΥΦΕΘΑ προσήλθε μαζί με τον κ. ΥΕΘΑ στην προγραμματισμένη συνάντηση με τους Διαπιστευμένους Δημοσιογράφους του ΥΠΕΘΑ, στις 13:10 και παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της ενημέρωσης.

- Στις 14:15 τόσο ο κ. ΥΕΘΑ όσο και ο κ. ΥΦΕΘΑ, ανακοίνωσαν στο σύνολο των παρόντων στη συνάντηση δημοσιογράφων, ότι ο δεύτερος είναι υποχρεωμένος να αποχωρήσει λόγω του δυσάρεστου καθήκοντος να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία προσφιλούς του προσώπου, Ανώτατου Αξιωματικού ε.α..

- Ο κ. ΥΦΕΘΑ πριν αποχωρήσει, χαιρέτησε προσωπικά όλους τους παρόντες στη συνάντηση δημοσιογράφους, συμπεριλαμβανομένου και του Διαχειριστή του εν λόγω Ιστολογίου.

- H έκφραση «άφησε στα κρύα του λουτρού τους στρατιωτικούς συντάκτες του ΥΠΕΘΑ» απέχει από την πραγματικότητα λαμβάνοντας υπόψη ότι ο  κ. ΥΦΕΘΑ σέβεται, στηρίζει και τιμά το έργο των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, με το οποίο καθημερινά αναδεικνύεται η προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων προς την Πατρίδα.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ