2019-11-15 18:00:22
Φωτογραφία για Mega: ντόμινο εξελίξεων και το πρόσωπο από τα παλιά που βρίσκεται σε συζητήσεις
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις από το στρατόπεδο του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς η απόφασή του να εκπέμψουν το Mega και το One ως δύο διαφορετικά κανάλια έχει προκαλέσει αλλαγές στον προγραμματισμό. Συγκεκριμένα, το Mega θα εκπέμψει ως κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας ενώ το One θα συνεχίσει να εκπέμπει διαδικτυακά αλλά και μέσω συνδρομητικής τηλεόρασης. Το «πρόβλημα» ωστόσο, είναι ότι ένα κομμάτι του προγράμματος θα είναι κοινό ανάμεσα στα δύο κανάλια και οι ιθύνοντες προβληματίζονται για το αν οι μέχρι τώρα προγραμματισμένες εκπομπές θα συνάδουν με το προφίλ ενός μεγάλου καναλιού που θέλει να βγάλει το Mega.

Αυτό έχει οδηγήσει τους υπεύθυνους να αναζητήσουν νέα πρόσωπα που θα έχουν το κύρος αλλά και την αναγνωρισημότητα για να σηκώσουν στις πλάτες τους το συγκεκριμένο εγχείρημα. Έτσι, σύμφωνα με το tinasmess, σε συζητήσεις με το Mega βρίσκεται ο Γιώργος Οικονομέας, για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του σταθμού. Αυτό, φυσικά, φέρνει ντόμινο αλλαγών καθώς το τρίδυμο Αντωνοπούλου-Σιωμόπουλος-Φουσκίδης μένουν χωρίς εκπομπή. Δεν φαίνεται, βέβαια, να ισχύει το ίδιο και για την Δάφνη Καραβοκύρη, η οποία επρόκειτο να είναι στην πρωινή παρέα αλλά τελικά θα «μετακομίσει» σε άλλη ζώνη.


Οι παραπάνω εξελίξεις έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στους δημοσιογράφους του καναλιού καθώς όλες οι μέχρι τώρα αποφάσεις επανεξετάζονται ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν την πρεμιέρα του Mega να παίρνει νέα αναβολή, καθώς ο αρχικός στόχος για την Πρωτοχρονιά φαντάζει αρκετά δύσκολος με τα σημερινά δεδομένα.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ