2019-11-15 19:28:09
Φωτογραφία για Η Apple επιτίθεται ενάντια στο ηλεκτρονικό τσιγάρο
Η αντίδραση της Apple ήταν άμεση μετά από μια αναφορά από το CDC, σύμφωνα με την οποία 42 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες ως αποτέλεσμα των ηλεκτρονικών τσιγάρων και ο Καλιφορνέζος απλά αφαιρεί από το App Store όλες τις εφαρμογές για αυτή την πολύ μοντέρνα μόδα!  

Συνολικά, έχουν αφαιρεθεί 181 εφαρμογές από το κατάστημα των εφαρμογών. Η Apple έχει ήδη απαγορεύσει την πώληση της επαναφόρτισης από μια εφαρμογή στο iOS, αλλά θα μπορούσατε να έχετε πρόσβαση σε εφαρμογές γενικών πληροφοριών για τον έλεγχο της θερμοκρασίας ή της φωτεινότητας του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Η απόφαση του Cupertino είναι μια έντονη χειρονομία, γεγονός που σημαίνει ότι οι βλαβερές συνέπειες του ηλεκτρονικού τσιγάρου αρχίζουν να είναι καλά τεκμηριωμένες. Η Apple δικαιολογημένα αιτιολογεί την απαγόρευση των σχετικών εφαρμογών: "Εκτιμούμε συνεχώς τις εφαρμογές και εξετάζουμε τις τελευταίες πληροφορίες για τον προσδιορισμό των κινδύνων για την υγεία και την ευημερία των χρηστών".

Αυτή η απόφαση της Apple αντανακλά τα πρόσφατα νέα στο Βέλγιο, με τον θάνατο ενός νεαρού άνδρα ηλικίας 18 ετών συνδεόταν με το ηλεκτρονικό τσιγάρο και το κακό που έπαθε στους πνεύμονες του.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ