2019-11-16 08:00:33
Φωτογραφία για Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ  ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑ-ΦΑΡΜΑΚΟ-ΟΜΟΡΦΙΑ  «SALUS INDEX 2019»
Άλλη μια διάκριση για τον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.Και φέτος κατατάχθηκε στη λίστα των υγιέστερων αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων στην Ελλάδα στον τομέα της Υγείας-Φαρμάκου–Ομορφιάς , στον κλάδο “φαρμακαποθήκες”,  με βάση αυστηρά οικονομικά κριτήρια, μεταξύ των οποίων, η κερδοφορία, οι επενδύσεις, το ανθρώπινο δυναμικό.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον εκδοτικό οργανισμό NEW TIMES PUBLISHING υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ)την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της υγείας και πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

 

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Στέλιος Λιάπης, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη πορεία του και αφιερώνεται σε όλους τους ανθρώπους του Ομίλου – Μετόχους, Διοίκηση και Εργαζόμενους – που τον στηρίζουν δυναμικά τα 40 χρόνια λειτουργίας του ώστε να μπορεί να είναι συνεχώς πρωταγωνιστής στις εξελίξεις.

Δεν εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε δυναμικά με όραμά μας το φαρμακείο του αύριο!
 
farmakopoioi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ