2019-11-16 12:40:34
Φωτογραφία για Σκάνδαλο insider trading: Ο Λαβίδας ζητά να αποφυλακισθεί με εγγύηση
Ο Τηλέμαχος Λαβίδας κρατείται στην ομοσπονδιακή φυλακή του Μανχάταν - Οι δικηγόροι του προτείνουν παράλληλα να τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι»

Μετά την άρνηση των αμερικανικών αρχών να τον απελευθερώσουν με εγγύηση 500.000 δολαρίων, οι δικηγόροι του Τηλέμαχου Λαβίδα πρότειναν εγγυοδοσία συνολικής αξίας 26 εκατ. δολαρίων προκειμένου να αποφυλακιστεί, καθώς αναμένει τη δίκη για τον ενδεχόμενο ρόλο του σε ένα παγκόσμιο κύκλωμα insider trading.

Η Αμερικανίδα δικαστής Ντενίζ Κοντ αρχικά αρνήθηκε την προσφορά εγγύησης 500.000 δολαρίων που πρότεινε η πλευρά Λαβίδα, με το αιτιολογικό ότι είναι ύποπτος φυγής. Αντίθετα, τον έστειλε στην ομοσπονδιακή φυλακή του Μανχάταν, την ίδια φυλακή όπου ο κατηγορούμενος Τζέφρι Επστάιν απαγχονίστηκε τον Αύγουστο.

Ο Λαβίδας, που είναι γεννημένος στη Νέα Υόρκη, επανήλθε με μια πιο «φουσκωμένη» πρόταση εγγύησης. Ένα ομόλογο 25 εκατομμυρίων το οποίο θα εξασφαλιστεί με εγγύηση το οικογενειακό διαμέρισμα στην περιοχή Upper East Side του Μανχάταν, αξίας 11,2 εκατομμυρίων δολαρίων. Εκεί, οι δικηγόροι προτείνουν να παραμείνει ο Λαβίδας σε κατ’ οίκον περιορισμό, φορώντας ειδικό βραχιόλι εντοπισμού στο πόδι, και να ζήσει μαζί με την έγκυο σύζυγό του και το 16 μηνών παιδί τους.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ