2019-11-16 20:06:13
Φωτογραφία για Ένας Υπουργός Άμυνας χωρίς φθορά!
Του Ηλία Προύφα

Στις κατά καιρούς μαζώξεις των στρατιωτικών, εκτός από τα Τερπνά, ωφέλημα και ενίοτε... αλατοπιπεράτα σχόλια που ακούει και μαθαίνει κανείς, έχει τη δυνατότητα να συζητήσει με τα εν ενεργεία στελέχη για την τρέχουσα επικαιρότητα, να αφουγκραστεί το σφυγμό των απλών ανώνυμων στελεχών και να καταγράψει τις όποιες αντιδράσεις τους, σε μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με το υπουργείο άμυνας και όχι μόνο.

Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα παραπάνω, ήταν η χθεσινοβραδινή ημερίδα της ΕΣΠΕ Λάρισας, για τους Εθελοντές Μακράς Θητείας.

Το μενού πλούσιο, τόσο εντός, αλλά κυρίως εκτός της αιθούσης, στα καθιερωμένα ''χακί'' πηγαδάκια, όπου μεταξύ σοβαρού και αστείου, λέγονται πολλές φορές τα πιο σοβαρά πράγματα..

Από την άτυπη αλλά εξόχως ενδιαφέρουσα κουβέντα, δε θα μπορούσε να λείψει ο απαραίτητος σχολιασμός για το αφεντικό του Πενταγώνου, Καβαλιώτη Βουλευτή Νίκο Παναγιωτόπουλο και την απόδοση του έργου του, στους 4 πρώτους μήνες της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.


Όλα τα θέματα τέθηκαν επί τάπητος και άπαντες οι παρευρισκόμενοι, συμφώνησαν σε ένα πράγμα, ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καθόλου πολιτική φθορά, στο πρόσωπο του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Η σοβαρή και μετρημένη στάση του Υπουργού, από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, σε συνδυασμό με διάφορες πρωτοβουλίες που κατά καιρούς έχει αναλάβει για τα στελέχη, τον καθιστούν δυνατό παίχτη του Πενταγώνου.

Δεν είναι κάτι που δεν το γνωρίζαμε, μάλιστα το είχαμε καταγράψει κατά τη διεξαγωγή της άσκησης ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019, όπου για μία εβδομάδα βρισκόμασταν στον Έβρο με τα στελέχη.

Ακολούθησε η επιστημονικά τεκμηριωμένη δημοσκόπηση της Opinion, για το Πρώτο Θέμα, που τον κατέτασσε στη δεκάδα των δημοφιλέστερων υπουργών.

Η εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλουν τα στελέχη, έχει όμως και μεγάλη ευθύνη και ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, θα πρέπει να αποφύγει τις όποιες τρικλοποδιές που μπορεί να επιχειρήσουν κάποιοι να του βάλουν, ή κατά τη στρατιωτική ορολογία να μην πέσει σε ναρκοπέδιο και να συνεχίσει να βαδίζει στο μονοπάτι που ο ίδιος χάραξε Να είναι σίγουρος ότι δε θα βγει χαμένος...
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ