2019-11-17 11:05:31
Φωτογραφία για «Επαναστατική Αυτοάμυνα»: Μαθήματα πολεμικών τεχνών από συλληφθέντα της τρομοκρατικής οργάνωσης
Ο Σταθόπουλος μετά την αποφυλάκισή του το 2018 για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» είχε προσπαθήσει να πείσει πως είχε επανέλθει στην νόμιμη ζωή

Εκπαίδευε κόσμο στις πολεμικές τέχνες. Ο Βαγγέλης Σταθόπουλος είχε «βομβαρδίσει» το διαδίκτυο με βίντεο, όπου φαίνεται να προβαίνει στη συγκεκριμένη ενέργεια, που αν μη τι άλλο εγείρει πολλά ερωτήματα και ανησυχίες.

Ο συλληφθείς της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα», σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του OPEN, σε συνέντευξη που είχε δώσει έκανε λόγο για απατεώνες που αποσπούν λεφτά από ανυποψίαστους πολίτες.

Ο Σταθόπουλος μετά την αποφυλάκισή του το 2018 για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» είχε προσπαθήσει να πείσει πως είχε επανέλθει στην νόμιμη ζωή.

Δύο νέα βίντεο, που καταγράφουν καρέ-καρέ τις κινήσεις των δραστών της μοιραίας για την «Επαναστατική Αυτοάμυνα» ληστείας στο κατάστημα του ΟΠΑΠ στον Χολαργό, ειδαν πριν από ένα 24ωρο για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.


Η ληστεία, από την οποία άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» της υπόθεσης, που οδήγησε στην εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης, είχε σημειωθεί σε απόσταση λίγων οικοδομικών τετραγώνων από το διαμέρισμα, που θεωρείται ως μία από τις κεντρικές «γιάφκες» της οργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι το protothema.gr είχε αποκαλύψει το βίντεο-ντοκουμέντο από τη ληστεία στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στην οδό 17 Νοέμβρη 13 στον Χολαργό, που οδήγησε την Αντιτρομοκρατική στην εξάρθρωση της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα». Η κάμερα κλειστού κυκλώματος του πρακτορείου κατέγραψε, στις 11 το βράδυ της 21ης Οκτωβρίου, τις κινήσεις των δυο τρομοκρατών, την ώρα που έβγαιναν από το πρακτορείο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ