2019-11-17 17:40:43
Φωτογραφία για Νίκος Μάνεσης: «Τα δελτία ειδήσεων δεν με ενδιαφέρουν, αλλά είμαι δεσμευμένος με συμβόλαιο»  Νίκος Μάνεσης: «Τα δελτία ειδήσεων δεν με ενδιαφέρουν, αλλά είμαι δεσμευμένος με συμβόλαιο»
Στην Πολυξένη Καραμίχα και τη Real μίλησε ο Νίκος Μάνεσης, όπου αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Alpha αλλά και στις προτάσεις που είχε.

Τι έχετε βρει στη συνεργασία σας με τον Alpha και σας κάνει να μένετε εκεί;

Προτάσεις είχα, όμως, δεν είμαι άνθρωπος των μετακινήσεων. Εγώ φεύγω από μια επιχείρηση όταν δεν μπορώ να λειτουργήσω ή όταν δεν περνάω καλά. Υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω, υπάρχουν προβλήματα, πρέπει, όμως, στη ζωή να είμαστε πολεμιστές. Και στα καλά και στα κακά υπηρετούμε την επιχείρηση για την οποία έχουμε επιλέξει να εργαζόμαστε. Όταν δεν περνάω καλά και δεν μπορώ να εργαστώ όπως επιθυμώ, τότε κοιτάω αλλού. Όμως, σπανίως μετακινούμαι. Κλείνω 15ετίες στα μέσα για τα οποία εργάζομαι.

Συνεχίζετε και στο δελτίο. Αγαπάτε τα δελτία;

Τα συνεχίζω γιατί είμαι δεσμευμένος με ένα συμβόλαιο. Δεν με ενδιαφέρουν, δεν είναι η προτεραιότητά μου. Διεκπεραιωτής είμαι. Τα αγαπάω, αλλά τα τελευταία χρόνια εστιάζω στις εκπομπές, όμως ο σταθμός έκρινε ότι υπάρχει ανάγκη να λέω δελτία. Και τα υπηρετώ. Ξέρετε, εμείς οι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι είμαστε και λίγο σαν ηθοποιοί. Μπαίνουμε σε ρόλους. Άλλος ο ρόλος του δελτίου, άλλος του ραδιοφώνου, άλλος της τηλεόρασης.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ