2019-11-18 09:13:18
Φωτογραφία για Θαύμα, θαύμα το ΓΕΣ ενεργοποίησε τους εκπροσώπους τύπου των σχηματισμών
Του Ηλία Προύφα

Καινούργια εβδομάδα με μικρά θαύματα στο ΓΕΣ, το οποίο αποφάσισε να ενεργοποιήσει και για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, τους εκπροσώπους τύπου των σχηματισμών.

Μέχρι σήμερα και ενώ το έχουμε ζητήσει αρκετές φορές, από τις στρατιωτικές ηγεσίες των τελευταίων ετών, αυτό που εισπράτταμε είναι ότι οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι του ΥΠΕΘΑ, θα έχουν ενημέρωση, μόνο από τον εκάστοτε εκπρόσωπο τύπου του ΓΕΣ, ενώ τα στελέχη των σχηματισμών που ασχολούνται με θέματα τύπου, θα ενημερώνουν τους τοπικούς δημοσιογράφους.

Ένα πρόσφατο απλό παράδειγμα. Σχηματισμοί εκδίδουν εδώ και μέρες δελτία τύπου για τον εορτασμό της ημέρας των ΕΔ, τα οποία διακινούν σε τοπικά ΜΜΕ, αλλά σε κανένα διαπιστευμένο δημοσιογράφο, ο οποίος θα πρέπει να ζητήσει πληροφορίες για  την εκδήλωση της μπάντας του Χ σχηματισμού, μόνο από το ΓΕΣ. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν το έτος 2019. 

Σήμερα πάντως, λάβαμε ενημέρωση από το ΓΕΣ, για την εκδήλωση ανοιχτά στρατόπεδα, από την οποία διαπιστώσαμε, ότι ενεργοποιήθηκαν οι εκπρόσωποι τύπου των σχηματισμών για όλους Κρατάμε επιφύλαξη, γιατί όπως λέει ο σοφός λαός, ''κάθε θαύμα τρεις ημέρες και το μεγάλο τέσσερις'', οπότε...
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ