2019-11-19 17:23:43
Φωτογραφία για Μεταθέσεις εγκλωβισμένων στρατιωτικών. Επιστολή ΠΟΕΣ και Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Λήμνου
ΘΕΜΑ : Μεταθέσεις Εγκλωβισμένων Στρατιωτικών

ΣΧΕΤ : Υπ΄ αριθμ. πρωτ. 176/2019 έγγραφο Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Λήμνου

Σας αποστέλλουμε, συνημμένως, το σχετικό έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΗΜ.), που αφορά στους «εγκλωβισμένους» στρατιωτικούς που υπηρετούν σε Μονάδες εκστρατείας παραμεθορίου πέραν της δεκαετίας και χωρίς να είναι η επιθυμία τους και παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και τις δικές σας περαιτέρω ενέργειες.

.................................. ΘΕΜΑ : Τοποθετήσεις - Μεταθέσεις  

rgin: 0px 0px 2.5rem; padding: 0px; text-align: justify; text-rendering: optimizelegibility;">

1. Σας γνωρίζουμε ότι το παρελθόν έτος 2018, με βάση σχετική μελέτη του ΓΕΣ, διαπιστώθηκε η μακροχρόνια παραμονή στελεχών που συμπλήρωναν δέκα (10) και παραπάνω έτη συνολικά σε φρουρά μη επιθυμίας τους σε Μονάδες εκστρατείας παραμεθορίου, με πρόθεσή του (του ΓΕΣ) να μετακινηθούν τα στελέχη αυτά σε φρουρές εσωτερικού χωρίς να διαταραχθεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα των Διοικήσεων όλων των επιπέδων.


2. Περί τις αρχές Νοεμβρίου, κατά συνήθεια, κοινοποιούταν έγγραφο εμπεριέχον όλα τα «εγκλωβισμένα» στελέχη, προκειμένου να υπάρξει σχετική ενημέρωση, αλλά και συνέχιση τις εξισορροπημένης εναλλαγής στελεχών που υπηρετούν σε Φρουρές του νομού Έβρου, νήσων Βορειοανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσου δηλαδή μεταξύ Μονάδων εκστρατείας παραμεθορίου και αντιστοίχων του εσωτερικού.

3. Μέχρι και σήμερα παρόμοιο έγγραφο δεν έχει κοινοποιηθεί, εντείνοντας την ανησυχίας των «εγκλωβισμένων» στελεχών.

4. Τα εν λόγω στελέχη υπηρετούν ακόμα από την τοποθέτησή τους δέκα (10) χρόνια συνεχόμενα σε φρουρές μη επιθυμίας τους με αποτέλεσμα να αισθάνονται αδικημένα έναντι των λοιπών συναδέλφων μας, αλλά και να επιβαρύνονται ψυχολογικά, σωματικά και οικονομικά.

5. Θεωρώντας ότι το αίτημα εκατοντάδων στελεχών που υπηρετούν Μονάδες εκστρατείας παραμεθορίου πέραν της δεκαετίας είναι εύλογο και δίκαιο, παρακαλούμε για την ανάδειξή του και επίλυσή του από τους αρμοδίους.

ΠΟΕΣ 528/2019 ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ by ΠΟ ΕΣ on Scribd

ΕΣΠΕΕΛΗΜ 176/2019 ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ by ΠΟ ΕΣ on Scribd
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ